Sneijder: Mourinho lép majd Ferguson helyébe

A holland középpályás úgy gondolja, a ’Special One’ a Vörös Ördögök kispadjára vágyik


Az Inter irányítója úgy véli; korábbi edzõje lesz a Manchester United menedzsere, miután a skót mester visszavonult.

 

Ferguson már majdnem 24 éve edzõsködik az Old Traffordon, ez idõ alatt példátlan módon, 35 trófeát szerzett. Ám mielõtt tovább bõvítené a dicsõséglistát, gondolnia kell saját jövõjére is.

 

Sneijder – aki tavaly Bajnokok Ligáját nyert az Internazionaléval Mourinho irányítása alatt – úgy véli, a portugál edzõ szívesen dolgozna a Sir Matt Busby Way-en miután lejárt a Real Madriddal kötött négyéves kontraktusa.

 

A holland válogatottal a világbajnokságon ezüstérmet szerzõ játékos a Daily Star Sundaynak így nyilatkozott: „Többször is hosszasan beszélgettem Joséval, fogadni mernék rá, hogy vágyik Ferguson posztjára. Tudom, hogy a Manchester United menedzsere szeretne lenni.”

 

 

 

 

„Hogy õszinte legyek, valószínûleg õ az egyetlen edzõ a világon aki képes lenne továbbvinni Sir Alex Ferguson örökségét. Mire visszavonul már nem lesz kérdés, hogy ki követi õt. Egy világklasszis edzõ távozik, egy pedig érkezik. Tudom, hogy Ferguson nagy dilemmája lesz, hogy ki kövesse õt a trónon, és bár vannak köztük nézeteltérések, egymást mélyen tisztelik” – mondta az Aranylabda egyik várományosa.

 

Mourinho minden bizonnyal szeretné visszatérni a Premier League-be, hogy a Chelsea után egy újabb csapattal érjen el sikereket.

 

Sneijder hozzátette: „Tudom mennyire izgatott, hogy visszamenjen a Premier League-be. Mikor errõl beszélt olyan volt mint egy kisgyerek. Ez a gondolat nagyon izgatottá tette.”

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!