Evra: A United még nem végzett

Patrice Evra szerint nagy hiba volna leírni a Manchester United, mert ha a csapat már nem lenne elég erõs, hogy megnyerje a Premier Leaguet, már távozott volna.


A United jövõbeli ambícióit komolyan megkérdõjelezték az elmúlt hetekben, miután Wayne Rooney ezt jelölte meg végül létre nem jött távozása legfõbb okaként.

 

Bár sokáig úgy tûnt, hogy a Vörös Ördögök jelenlegi legnagyobb értéke hátat fordít az Old Traffordnak, amiért szerinte a klub vezetõsége többé nem képes nagy neveket a klubhoz csábítani, végül emlékezetes módon ellent mondott korábbi elképzelésének, és 5 éves szerzõdést írt alá a csapathoz.

 

Nyilván az egykori Everton játékos végsõ döntése azt is jelentheti, hogy a klubnál meggyõzték korábbi gondolkodása ellenkezõjérõl, ám a csapat francia védõje, Patrice Evra is sietett leszögezni, hogy õ nem látja sötéten a Manchester United jövõjét. A bal oldali bekk szerint már nincsenek problémák Rooneyval, korábbi kijelentései ellenére se.

 

 

"A sztár a Manchester Unitednél a csapat, nem egy játékos" - kezdte Evra.

 

"Ezt a mentalitást a klubnál mindenki megérti és elfogadja."

 

"Minden fiatal srác ebben a klubban szeretne játszani, mert tisztelik a csapat mezét, hiszen ennek a meznek történelme van - ez a mi történelmünk."

 

"Ezt az üzenetet küldjük mindenki felé, és amikor egy-egy mérkõzésnek vége van, akkor tudnunk kell tükörbe néznünk a teljesítményünk után."

 

"Senkinek nem volt baja Waynenel, és ha beszélni akart volna az általa érzett problémákról, akkor arra mind nyitottak lettünk volna, mert segíteni akartunk volna neki."

 

"Azonban nagy hiba volt azt mondani, hogy a Manchester Unitednek vége. Szeretek pozitívan gondolkodni, de ez az igazság."

 

"Soha többet nem játszottam volna ebben a klubban, ha tudtam volna, hogy nem vagyunk elég erõsek ahhoz, hogy megnyerjük a Premier Leaguet. Ez az, amiért még mindig a Manchester United játékosa vagyok, aztán majd meglátjuk mit hoz a szezon vége."

 

"Igen, a Manchester City a riválisunk, de minden évben azok. Imádok ellenük játszani, de imádok nyerni a Chelsea ellen és utálok veszíteni a Liverpool ellen az Anfielden."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!