Te hol nézed a derbit?

A hétfõi várva várt rangadó hatalmas tömegeket vonz, ezért a ManUtd.com szerkesztõsége kíváncsi volt arra, hogy a világ távoli tájain élõ United szurkolók hogyan tervezik a nagy esemény megtekintését.


Geoff Cotton, Tenerife 

Nyolc éve költöztem ide, és egy remek társasággal a Puerto Colon-i kikötõben, a Plough bárban fogjuk nézni a derbit. Minden alkalommal összejövünk itt, és mindig nagyon jó a hangulat, fõleg amikor United rajongó turisták is csatlakoznak hozzánk. A hétfõ este minden bizonnyal kivételes lesz, a cimboráimmal már nagyon izgatottan várjuk a meccset. 
 
Phil Farquhar, San Diego 
A manchesteri rangadót a Shakespeare Pubban fogom nézni egy nagyképernyõs televízión, United rajongók társaságában. Nálunk pont dél lesz, amikor a mérkõzés kezdõdik. Nehéz lesz szabaddá tenni magam, mert mennem kell a srácokért a suliba, de lehet ott hagyom õket. A tippem az, hogy 1-0-ra nyerünk. 
 
Shantanu Ambekar, Mumbai 
Két barátom társaságában fogom nézni itthon a meccset. Indiában éjjel 12.30-kor kezdõdik, így le sem fekszünk aznap. Rooney és Chicharito góljával 2-1-re gyõzünk. Remélem a jóslatom beválik! Meg kell nyernünk a meccset, és a címet!
 
Khin Maung Htay, Szingapúr 
Az én városomban 1 millió lelkes United szurkoló él. A két legfontosabb dolog az életemben a United és a családom, így sosem hagynék ki egyetlen mérkõzést sem. Itthon fogom nézni a meccset egy nagyképernyõs TV-n. A csapat jelenlegi formája alapján 3-2-es gyõzelemben reménykedem.
 
Vasilis Giakoumakis, Görögország 
Itt 22:00-kor kezdõdik a meccs, a faterral nézzük nála, mert neki jó nagy tévéje van. 2-1-re gyõzünk, mert nagy tapasztalatunk van már a hajrában, míg a Citynek semmi.
 
 
Axel Andersson, Finnország 
Nálunk április 30-án egy hatalmas diákbuli lesz, de én le fogok lépni két órára, besurranok a szállóra és a számítógépemen fogom nézni a derbit a lakótársammal, aki egyébként Liverpool fan. A United fog nyerni 2-0-ra.
 
JC Raad, Ausztrália 
Sydneyben a legnagyobb United kocsmában dolgozom. Nálunk hajnali 4.45-kor kezdõdik a meccs, reggel 7-ig dolgozom, úgyhogy bõven belefér egy hatalmas egész estét betöltõ közös szurkolás a haverokkal. Rooney sortüzet várok.
 
Shougo Okishio, Japán
Az Everton elleni meccset elvagánykodtuk, de most a City megkapja a FA kupa eredményt, újból 3-2-re gyõz a United. A barátaimmal fogom nézni, itthon.
 
Alan Villagomez, Mexikó 
Az egyik évfolyamtársammal és a haverokkal nézzük. Nálunk 14.00-kor kezdõdik, ezért délután kihagyom az egyetemet, de megéri, mert gyõzni fogunk, 3-1-re verjük a Cityt. Hajrá vörösök!
 
Mustafa Mesic, Bosznia
Az egyik helyi kocsmában nézem plazmatévén a meccset a haverokkal. Itt este 9-kor fog kezdõdni a közvetítés, az egész hétfõm errõl fog szólni, sõt már most is nagyon izgatott vagyok, alig bírom kivárni a hétfõ estét. Remélem gyõzni fogunk! A tippem 2-1 ide.
 
Carl Anthony, Dél-Afrika
A feleségem elutazott Johannesburgba, úgyhogy nyugi lesz minden. Itthon nézem a meccset, remélem a védelmünk jó lesz, a csatáraink pedig remekelnek és a tapasztalatunk segíteni fog majd a gyõzelemben. 3-2-re megnyerjük a meccset.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!