Fellélegzett a csapat a késõi gyõzelem után

Gary Neville elárulta, a megkönnyebbülés érzése legte be a Manchester United öltözõjét a Stoke City elleni késõi góllal megszerzett gyõzelmet követõen.


Javier Hernandez szerezte a csapat elsõ és második találatát is, azonban volt egy olyan periódusa a mérkõzésnek, amikor valószínûbbnek tûnt az újboli döntetlen, miután a csereként beálló Sanli Tuncay a 81. percben egyenlített.

 

"Fontos volt, hogy nyerjünk" - mondta Neville.

 

"Az, hogy ebben a szezonban annyiszor döntetleneztünk idegenben, nem számít túl jó eredménynek, úgyhogy ma a végén nagyon megkönnyebülhettünk."

 

"Amikor Tuncay gólját láttuk, mind azt gondoltuk, 'oh ne, megint'. Azonban nem adtuk fel, és Javier nagyszerû góljával megnyertük a mérkõzést." 

 

 

Az eddig a szezonig csapatkapitányi tisztséget is ellátó Gary Nevile kezdõként lépett pályára a Britannia Stadiumban, amely pályafutása 600. hivatalos mérkõzése volt a Manchester United mezében, azonban az "ünneplés" csak 45 percig tartott. Sir Alex Ferguson ugyanis lecserélte a saját nevelésû védõt, helyére pedig Wes Brownt küldte pályára, nem titkoltan azért, mert félt, hogy elsõ félidõben begyûjtött sárga lapja miatt a második játékrészben leküldi a bíró.

 

"Szerencsés voltam, hogy nem állítottak ki" - tette hozzá Neville.

 

"Nem gondolom, hogy az elsõ szabálytalanságom lapot ért volna - a labdát értem el - azonban, hogy õszinte legyek, a második alkalommal a játékvezetõ megenyhült."

 

"Csalódott voltam, hogy lecseréltek a félidõben, de az, hogy 600 mérkõzésen léphettem pályára, az nagyon sokat jelent. Helyenként kicsit kopottas volt a mozgásom az elsõ félidõben, de végig akartam játszani a találkozót. Ebbõl a szempontból csalódott vagyok, de nagyszerû eredményt értünk el, és ez a legfontosabb."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!