A Rooney olló gyõzött

Wayne Rooney tavaly februári City elleni mérkõzésen szerzett ollózós gólja lett a Premier League történelmének legszebb találata.


A Premier League megalakulásának 20. évfordulója alkalmából, több kategóriában is lehetett szavazni. Így nem sokára fény derül a legszebb védés, a legjobb edzõ, a legnagyobb meccs, a legjobb gólöröm, illetve az álomcsapat kategóriák gyõzteseire is.
 
A Premier League hivatalos honlapjának beszámolója szerint a szurkolók 26 százaléka gondolta úgy, hogy a Manchester United csatárának parádés ollózása volt a legszebb gól a liga történelmében.
 
Rooney mögött a második és harmadik helyen az Arsenal egykori játékosai, Dennis Bergkamp és Thierry Henry áll. 
 
Reagálva a szavazás eredményére Wayne ezt mondta: "A Premier League mérkõzéseit figyelve nõttem fel, így fantasztikus érzés, hogy az én találatom lett a legszebb gól."
 
"Annyi gyönyörû gólt láttam, még gyerekként a nappali kanapélyán ülve. Többek között Alan Shearer, Paulo Di Canio, Tony Yeboah, majd késõbb Beckam góljait, de sorolhatnám még hosszan."
 
"Nagy megtiszteltetés ez a díj számomra és rendkívül büszke vagyok rá, egyben szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik rám szavaztak. Köszönöm mindenkinek."
 
A Premier League 10-es listáján Rooney nem kisebb neveket elõzött meg mint: Dennis Bergkamp, ​​Thierry Henry és Matt Le Tissier, valamint a United legendái, David Beckham és Eric Cantona. 
 
 
   
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!