Lindegaard a visszatérésért harcol

Anders Lindegaard sorozatban második kapott gól nélküli mérkõzését hozta le a tartalékok között, amelyet követõen elárulta, abban reménykedik, hogy ebben a szezonban még lehetõséghez juthat a felnõttek között is.


Lehet, hogy a Unitednek már csak két mérkõzése van hátra - a Swansea és a Sunderland ellen - ebben a szezonban, de a dán portás eltökélt, és szerinte elképzelhetõ, hogy a Fekete Macskák ellen visszatérhet a felnõttek közé, miután pénteken este már másodjára húzta le a rolót kapuja elõtt a Moss Lanen rendezett tartalék bajnokin. Bárhogy is legyen, a kapus azért is játszik, hogy ott lehessen a 2012-es Európa-bajnokságon, hosszú bokasérülését követõen.

 

"Jobban és jobban érzem magam" - kezdte Lindegaard a MUTV-nek.

 

"Egy kicsit jobban érzem magam, mint az utóbbi idõben. Nem volt túl sok dolgom a kapuban, de jól éreztem magam."

 

"Minden arról szól, hogy miként idõzít az ember - a legtöbb dolgon tudsz dolgozni az edzésen, de például a védõk mögé belõtt hosszú labdákra, vagy ilyesmikre nehéz felkészülni elõre. Még van hátra két mérkõzés a szezonból, és szeretnék ezen alkalmakon a lehetõ legtöbbször lehetõséget kapni. A dán válogatottbeli európa-bajnoki helyemért is küzdök, úgyhogy sok mindenért játszok."

 

"Büszke dán vagyok, és szeretném képviselni a hazámat, most pedig jó alkalmam nyílt arra, hogy a kisebb dolgokat rendbe tegyem."

 

 

Lindegaard elárulta, hogy nem volt túl boldog, amint nézõként láthatta, ahogy a United átengedte az irányítást a Citynek a bajnoki címért folyó harcban, két fordulóval a szezon zárása elõtt.

 

"Pocsék dolog volt az oldalvonalon túl ülni, és csak nézni" - tette hozzá.

 

"Nem lehettem része úgy a csapatnak, ahogy szerettem volna."

 

"A fiúk nagyszerûen küzdöttek, és rengeteg gyõzelmet arattak sorozatosan az egymást követõ mérkõzéseken, de az utóbbi meccseken az eredmények nem nekünk kedvezõleg alakultak. De a bajnoki címért folyó harcnak még nincs vége, az utolsó két mérkõzés nagyon fontos."

 

"Nehéz meccse lesz a Newcastle ellen a Citynek. Ellenük az egyik legnehezebb játszani idegenben, talán tapasztalatból a legnehezebbnek is nevezhetném, a közönségük és a stadionjuk hangulata miatt. Remélhetõleg lesz egy kis szerencsénk, de mi csak arra fogunk koncentrálni, hogy a saját feladatunkat megfelelõen elvégezzük. Nem lennénk itt, ha nem hinnénk magunkban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!