Evra meglepetésre számít

Patrice Evra reméli, maradt még egy meglepetés ebben a szezonban, mely televolt váratlan eseményekkel - és ebbõl a meglepetésbõl a Manchester United profitál majd.


Vasárnap folyamán a Vörös Ördögök a Swansea csapatát fogadják azok után, hogy a Manchester City lejátszotta mérkõzését a Newcastle ellen. A csapat kapitánya még mindig bízik abban, hogy bajnokok lehetnek annak ellenére, hogy elismeri, maga alatt van, mióta hétfõ este a városi derbin cereséget szenvedtek riválisuktól, ezzel átadva az elsõ helyet nekik.

"Fáj, hogy nyolc pontos elõnyt követõen lehetõvé tettük a Citynek, hogy ismét harcoljon a címért" - mondta Evra a United Review-nak.

"De ez a valóság, nem rejtõzhetünk el elõle. Még mindig hiszem, hogy bajnokok lehetünk. Rengeteg fordulat volt ebben a szezonban - nagyon sok furcsa eredmény - ezért még mindig bízom. De hogy ez a remény fennmaradjon, azért meg kell adni magunknak az esélyt, hogy higgyünk. Ez azt jelenti, két meccset meg kell nyerjünk, kezdve a Swansea ellenivel."

 


A United Evra segítségéven kapott gól nélkül hozta le a találkozót novemberben Dél-Walesben a Swansea ellen, akkor 1-0-ragyõztek a Vörös Ördögök és Pat most is szoros eredményre számít.

"Úgy vélem, egy nyílt meccs lesz, ezért óvatosnak kell lennünk. Hátul nagyon szilárdnak kell lennünk, elöl pedig minden lehetõséget ki kell használnunk. NEm lesz könnyû. A Swansea szereti sokat birtokolni a labdát, ezért fontos, hogy az elején már nyomást gyakoroljunk rájuk. Az elsõ perctõl kezdve azt kell mutatnunk, hogy megfelelõ hozzáállással játszunk azért, hogy megnyerjük a találkozót."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!