Giggs több gólra vágyik

Ryan Giggs elégedett a Manchester United eddigi góltermésével, azonban szerinte az elindult trendnek mindenképp folytatódnia kell.


A Vörös Ördögök idei góljait nem kevesebb, mint nyolc játékos hozta össze (igazából kilenc ha hozzávesszük az elõzõ szezon egyik legtermékenyebb gólszerzõjét "Öngólt"), és a házi góllövõlistát jelenleg Dimitar Berbatov vezeti, aki eddigi négy mérkõzésén háromszor vette be az ellenfelek kapuját.

 

Wayne Rooney elõzõ szezonbeli 34 gólos termése nagyban segítette a csapat elõzõ szezonbeli szereplését, így nem véletlen, hogy a csapat veteránja, Ryan Giggs örömmel konstatálta, hogy az angol válogatott játékos megkezdte idén is a gólgyártást a West Ham ellen értékesített büntetõjével.

 

Mindamellett a 36 éves játékos úgy érzi, az elõzõ idényben túlságosan is Rooneyra támaszkodtak a góllövést illetõen és szerinte döntõ jelentõségû lenne a csapat elõmenetele szempontjából, ha többen tudnák kivenni részüket a gólszerzésbõl.

 

"Nem támaszkodhatunk mindig Waynere, mint ahogy tettük azt tavaly" - mondta a MUTV-nek.

 

"Berba jól kezdte az idényt - az eddigi mérkõzésen számos helyzete akadt, amelyekbõl többet is értékesített."

 

"De mindenkinek csipkednie kell magát, legyen szó középpályásról, vagy védõrõl. Csapatként arra van szükségünk, hogy a lehetõ legtöbb gólt szerezzük, és hogy ebben minél többen segítsenek be."

 

A manchesteriek hétvégi 3-0-s gyõzelme a West Ham ellen biztosította, hogy az elõzõ szezon ezüstérmese tapintható közelségben maradt a listavezetõ Chelseahez képest, akik eleddig hibátlan mérleggel rendelkeznek.

 

Hasonló eredményt sort mutathatna fel Sir Alex Ferguson-legénysége is, ám a Fulham elleni 2-2-vel két pontot a Craven Cottagen hagytak, amely még most is nagyon bántja a klub szereplések terén rekordtartó walesi középpályást, aki Avram Grant együttese ellen már elégedett lehetett a látottakkal.

 

"Lehetne akár kilenc megszerezhetõ pontból kilencünk is, de sajnos nincs" - tette hozzá.

 

"A két hazai mérkõzésünkön remekül játszottunk, amely elégedettségre adhat okot."

 

"Tudjuk, hogy lehetnénk akár jobb pozícióban is a tabellán, de az elmúlt két évben mindig kikaptunk a Fulham vendégeként, úgyhogy akár úgyis tekinthetnénk, mintha egy pontot elcsentünk volna tõlük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!