Vertonghenért száll harcba a United

A Manchester United az utolsó pillanatban tett kísérletet arra, hogy rávegye Jan Vertonghent, csatlakozzon az Old Traffordra azt követõen, hogy az Ajax csapatkapitánya a napokban arra utalt, szívesen igazolna a Tottenham csapatához.


A középsõ védõ pár napja a holland De Telegraaf-nak elmondta, nagyon reméli, hogy az Ajax és a Tottenham megállapodik az elkövetkezendõ hetekben.

"Egy megfelelõ összeget szeretnének kapni egy olyan játékosért, akinek már csak egy éve van jelenlegi szerzõdésébõl. Bízom benne, hogy az Ajax és a Tottenham hamarosan a vizet borrá változtatja és megállapodnak" - idézte a Daily Mail Vertonghen szavait.

Azonban a brit lap szerint a Manchester United is készen áll, hogy ringbe szálljon a belga játékosért. A Vörös Ördögök képesek Bajnokok Ligája szereplést és bajnoki címért folyó harcot ígérni a játékosnak, aki megtapasztalta ezt az Ajaxnál és sikerült is biztosítania a holland klubnak ismét, hiszen bajnokok lettek.

 


Vertonghennek csupán egy év van vissza szerzõdésébõl és feltételezhetõen az Ajax szeretne pénzt látni a játékos eladásából idén ahelyett, hogy jövõre ingyen távozhatna az amszterdamiaktól.

A Daily Mail szerint körülbelül 8 millió fontos vételára lehet a belga válogatott védõnek, akiért számos klub bejelentkezett.

 


sportsvibe.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!