Sheringham: A United Sneijdert akarja

Sir Alex Ferguson ezen a nyáron ismét érdeklõdni fog az Internazionale középpályása, Wesley Sneijder iránt, legalábbis ez a véleménye a Manchester United korábbi csatárának, Teddy Sheringhamnek.


A 27 éves holland válogatott középpályás hosszú ideje célpontja a Vörös Ördögöknek, és szívesen látnák az Old Traffordon.

 
Viszont, miután a Premier League-szereplés nem valósult meg számára Sneijder úgy döntött, hogy a San Siroban folytatja a pályafutását, s ez nagy döbbenetet váltott ki a regnáló angol bajnoktól.
 
 
 
Tizenkét hónap telt el, és jelenlegi állás szerint az Inter nem indulhat a következõ Bajnokok Ligája sorozatban a gyenge Serie A szezonja miatt, ami az jelenti, hogy ezáltal Sneijder megszerezhetõ lenne és Sheringham reméli, hogy a United megpróbálja õt leigazolni.
 
"Azt gondolom minden kétséget kizárólag, hogy õt akarják" - mondta a Daily Mailnek.
 
"A menedzser megpróbálta megszerezni az elõzõ nyáron Sneijdert, és ha valakit kedvel, azt nagyon ritkán engedi ki a kezei közül és a nyáron vissza fog térni az üzletre."
 
"Sir Alex nem adja fel könnyen, ha meg akar szerezni valakit. Mint például Ruud van Nistelrooyt, amikor elõször próbálta megszerezni sérült volt, el volt törve a bokája, de Ferguson nem adta fel és rá egy évre újra megkereste az ajánlatával, így most sem lenne meglepõ, ha ismét felvenné a kapcsolatot Sneijder ügynökével."
 
A középpályás leigazolásának elmulasztása miatt kényszerült visszatérni a United legenda, Paul Scholes, aki a visszavonulása után januárban lett reaktiválva, amikor egy rövidtávú szerzõdését írt alá a szezon végéig.


 
A 37 éves középpályás egyike volt azoknak, akik kiemelkedõen játszottak a szezon második felében, és most egy másik egy éves szerzõdést kötnének vele, amellyel követhetné régi jó cimborája, a veterán Ryan Giggs által bejárt utat.
 
Azonban Sheringham rámutatott arra, hogy a duó nem lesz képes örökre fenntartani magas szintû teljesítményét, ezért Fergusonnak el kell kezdenie építenie a jövõ csapatát.
 
"Ha visszatekintünk a karrieremre, akkor észrevehetjük, hogy az utolsó három vagy négy évben kezdtem el játszani nagyon, de nagyon jól, de nem tudtam fenntartani egy egész szezonon keresztül" - magyarázta az egykori angol válogatott játékos, aki triplázott a Uniteddel 1999-ben.
 
"Csak akkor jöttem rá, amikor visszavonultam, hogy milyen nehéz volt már az utolsó években végig játszani a szezont."
 


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!