Rövid hírek átigazolási pletykákról

Még el sem kezdõdött az átigazolási szezon, máris rengeteg névvel hozzák össze a Vörös Ördögöket.


Sir Alex Ferguson tervei között szerepel, hogy ajánlatot tegyen az Everton és az angol válogatott bal bekkjéért, Leighton Bainesért, miután Patrice Evra idei formája nem volt éppen a legjobb.

Ezzel szemben a 27 éves angol remek szezont tudhat maga mögött a Stolverkosoknál és a Bayern München is érdeklõdését fejezte ki az angol védõért. A Daily Mail értesülései szerint Ferguson 10 millió fontos ajánlatot készül tenni az Everton bekkjéért.


(Daily Mail)


 


A Fulham támadó középpályása is a Vörös Ördögök célkeresztjébe került. Moussa Dembele szerzõdésébõl csupán egy év van hátra és a Fulham minden bizonnyal megválik a szezon egyik legjobb játékosától. Márciusban már az Arsenal, a Liverpool és a Tottenham is érdeklõdését fejezte ki a belga válogatottért, ám beállt a sorba a Chelsea és a két manchesteri klub is.

A Goal.com cikkébõl kiderül, minden bizonnyal 10 millió font alatti összegrõl indulhat a licit a játékosért, ám a Fulham 12-15 millió font közötti összeget remél az értékesítésbõl. Dembele 2010 nyarán érkezett a londoni csapathoz a holland AZ Alkmartól 5 millió fontért cserébe.

 

(goal.com)

 

 

Fiatal tehetséget is figyeltet Sir Alex Ferguson. A Crewe Alexandra 18 éves támadó középpályását, Nick Powellt is kerülgetik a Vörös Ördögök. Az óriási tehetségnek kikiáltott játékos idén 15 gólt szerzett csapatában és máris olyan csapatok érdeklõdnek iránta, mint a Manchester United, a Tottenham, az Arsenal vagy éppen az Everton.

A hírek szerint körülbelül 2,5 millió fontot kellene kifizetni Powell játékjogáért.

 

(givemefootball.com)

 


 

 

Meglepõ pletyka is szárnyat kapott Angliában. A Manchester United bizonyos hírek szerint Robin van Persie-ért is versenybe száll, akit a Manchester City, a Juventus, a Real Madrid és a Barcelona is szeretne soraiban tudni.

A City állítólag kész heti 250 ezer fontos fizetést is megadni a holland csatárnak, aki idén a vállán cipelte az Ágyúsokat. Azonban most úgy tûnik, Manchester vörös felében is erõsen elgondolkoztak a holland megszerzésén, aki jövõjérõl csak az Európa-bajnokság után kíván dönteni.

 

(givemefootball.com)

 

 


 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!