Smalling kihagyja az Európa-bajnokságot

Chris Smalling ágyék sérülése miatt kihagyja a United utolsó bajnoki mérkõzését, melyet vasárnap a Sunderland ellen játszik a csapat, valamint a Euro 2012 küzdelmeit is.


Smalling még a múlt héten, a Swansea elleni kétgólos gyõzelem során szenvedett sérülést, de kénytelen volt befejezni a meccset, mert védõtársa, Rio Ferdinand is sántikálni kezdett késõbb, akit aztán lecserélt Sir Alex Ferguson.

Kezdetben arról szóltak a hírek, hogy a 22 éves játékos vasárnap pályára léphet, de Ferguson a mai sajtótájékoztatóján elmondta, súlyosabb a helyzet, mint azt korábban gondolták.

Ferdinand bevethetõ lesz a Stadium of Lightban, ám Danny Welbeckre sem számíthat a menedzser, azonban az angol csatár a kontinensviadalra felépül.

"Chris Smalling egy nagyon rossz sérülést szenvedett elõzõ héten" - mondta Sir Alex a mai sajtótájékoztatón. "Le akartuk cserélni, de Rio is megsérült."

"Ki fogja hagyni az Európa-bajnokságot is. Jelenleg értékeljük, mit fogunk tenni ezzel a komoly sérüléssel."

"Phil Jones játszhat Rio mellett majd, Rio tehát rendben van."

 


A Manchester United azonos pontszámmal áll, mint a városi riválisa, de a City a kiváló gólarányának köszönhetõen a tabella élén tanyázik és amennyiben legyõzi hazai pályán a QPR-t, minden valószínûség szerint bajnok lesz Roberto Mancini csapata.

Sir Alex azonban tudja, a Fekete Macskák elleni mérkõzésen mutatni kívánt teljesítményre kell koncentrálnia a Unitednek.

"Minden csapat meg akarja nyerni az utolsó mérkõzését, mi sem vagyunk mások. Nagyon fontos számunkra - megpróbáljuk a legjobbunkat adni és remélhetõleg valami õrültség történik a Cityvel."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!