Premier League 9. forduló

A Vörös Ördögök elsõ idegenbeli gyõzelmükkel a harmadik helyre zárkóztak fel.


 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a City és az Arsenal egyaránt 17 pontot szerzett eddig, így rendkívül sûrû a mezõny a listavezetõ Chelsea mögött.

 

 

 

 

Az Ágyúsok éppen a City vendégei voltak vasárnap délután és meglepõen simán nyertek az Eastlanden. A 3-0-ás kiütéses sikerhez persze kellett Dedryck Boyata korai kiállítása is, aminek köszönhetõen a City tulajdonképpen végig 10 emberrel játszott. Az emberelõnyt Nasri nagyon gyorsan gólra váltotta, ezután hiába tartotta meccsben Joe Hart a Cityt( a kapus Fabregas büntetõjét védte a szünet elõtt), a második félidõben Song és Bendtner góljaival minden eldõlt.

 

A Chelsea szombaton verte 2-0-ra a Wolverhamptont, a United pedig Chicharito duplájával verte idegenben a Stoke Cityt. Három csapat is 17 ponttal áll a forduló után. Az Arsenal( +11) a United ( +8) a City (+4) között a gólarány rangsorol, így 5 egységgel követik a Kékeket.

 

A harmadik vasárnapi mérkõzésen a Liverpool 2-1-re verte a Blackburnt haza környezetben. A végeredmény 5 perc leforgása alatt kialakult és minden gólt liverpooli játékos jegyzet. A 48. percben Kyrgiakos szerzett vezetést, majd Carragher öngóljával egalizált a vendég csapat. Mindössze 1 percig örülhettek, ekkor Fernando Torres eldöntötte a meccset, már az 53. percben.

 

Érdemes még kiemelni a West Brom újabb gyõzelmét. Gera Zoltán egykori csapata Gera jelenlegi csapatát, a Fulhamet verte 2-1 arányban. Roberto Di Matteo és csapata ezzel a 6. helyen tanyázik.

Továbbra is nagy gondban a West Ham, mely ezúttal hazai pályán a Newcastle ellen kapitulált.

 

Eredmények:

 

Szombat

 

Birmingham- Blackpool 2-0

Chelsea- Wolves 2-0

Sunderland- Aston Villa 1-0

Tottenham- Everton 1-1

West Brom- Fulham 2-1

West Ham- Newcastle 1-2

Wigan- Bolton 1-1

 

Vasárnap

 

Manchester City- Arsenal 0-3

Stoke- Manchester United 1-2

Liverpool- Blackburn 2-1


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!