Ötven millió font három dortmundiért

Sir Alex Ferguson nem kevesebb, mint három Borussia Dortmund játékost szeretne leigazolni azt követõen, hogy hétvégén a helyszínen tekintette meg õket a német kupa döntõjében.


A Manchester United menedzsere jó helyzetben van ahhoz, hogy leigazolja a támadó középpályás poszton bevethetõ Shinji Kagawát, de a lengyel Robert Lewandowskiért - aki mesterhármast szerzett a döntõben - és a német Mats Hummelsért is sorban áll.

A Dortmund és Lewandowski közötti szerzõdés hosszabbításról szóló tárgyalások megrekedtek, a játékos ügynöke, Maik Barthel elmondta: "A dortmundi ajánlat nem elegendõ és megerõsíthetem a Manchester United érdeklõdését."

 


Ráadásul Hermann Hummels, a dortmundi hátvéd édesapja és egyben ügynöke is meghívást kapott Manchesterbe, hogy tárgyaljanak a játékosról.

A Vörös Ördögöknek körülbelül 50 millió fontot kellene kifizetniük a három igazolás után, ám a Dortmund ügyvezetõ igazgatója, Hans-Joachim Watzke dacosan ennyit mondott: "Számítunk Kagawa távozására, de nincs az a pénz, ami meggyõzne minket, hogy eladjuk a többieket."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!