A szurkolók is Valenciát választották

Antonio Valencia a United szurkolók körében is az év játékosa lett, ezzel duplázott, hiszen a csapattársak is õt választották meg a legjobbnak.


A Sir Matt Busby díj 1988 óta kerül átadásra a szurkolók által legjobbnak választott játékosnak, akkor Brian McClair nyerte ezt a címet. Idén Antonio Valencia ezt a címet is bezsebelte, ezzel õ a nyolcadik külföldi - Eric Cantona, Ruud van Nistelrooy, Andrei Kanchelskis, Javier Hernandez, Nemanja Vidic, Gabriel Heinze, Cristiano Ronaldo - aki átvehette ezt az elismerést.

"Nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam mindhárom díjat" - mondta a színpadon Valencia, utalva arra, hogy a legszebb gól díját is megnyerte.

 


"A tegnapi este után, mely életem leghosszabb estéje volt, ez felbátorít engem. De 20 ilyen díjat kellene átadni, mert az összes csapattársam megérdemli. Szeretnék köszönetet mondani nekik és köszönöm a szurkolóimnak otthon, Ecuadorban, valamint a Manchester United szurkolóinak mindenfelé."

A hét hivatalos honlapon leadott szavazatok 37 százalékát kapta Valencia, megelõzve Wayne Rooneyt(24%) és a visszatérõ Paul Scholest(12%).

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!