Young tele van gólokkal

Ashley Young gólszerzési képességeit méltatta a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson a jövõ hónapban kezdõdõ Európa-bajnokság elõtt.


A múlt nyáron az Aston Villától szerzõdtetett középpályás nyolc gólt szerzett a Vörös Ördögök színeiben debütáló szezonjában, amelyek közé befért két dupla az Arsenal, és a Tottenham ellen is.

 

Képességei újabb bizonyítékaként szolgálhat az, hogy a keddi Harry Gregg emlékmérkõzésen is kétszer rezgette meg az ír ligaválogatott hálóját - így nem véletlenül tekintenek rá, mint kulcsfigurára az angol válogatott ukrán-lengyel közös rendezésû Eb-n való szereplése kapcsán, amely egyébiránt elsõ nagy nemzetközi tornája lesz.

 

 

"Ashley nyolc gólt szerzett, amely nagyon jó eredmény volt tõle elsõ szezonjában" - kezdte Sir Alex Ferguson.

 

"Megvan benne minden, amely a gólszerzéshez kell. Egyértelmûen gólok vannak ebben a fiúban. Õ egy, a helyzeteit remekül kihasználó játékos."

 

Valószínûleg hasonló jó véleménnyel lehet Young képességeirõl az újdonsült angol szövetségi kapitány, Roy Hodgson is, aki csapata kijelölésekor azzal indokolta, hogy csak négy csatárt visz az Európa-bajnokságra - annak ellenére, hogy közülük Wayne Rooneyra két mérkõzésen eltiltása miatt nem számíthat - mert olyan játékosai vannak, mint Theo Walcott, és Ashley Young, akik képesek lehetnek támadószerepkört is betölteni.

 

Young egyébként parádés gólmutatóval rendelkezik válogatott szinten, hiszen 2011. eleje óta öt gólt is szerzett a Háromoroszlánosok színeiben.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!