Kölcsönlesen - Gill és Brown visszatér az Bradfordtól

Ismét megnézzük, hogyan szerepeltek a kölcsönben lévõ játékosaink.


Tom Cleverley felépült sérülésébõl, így újra a Wigan rendelkezésére állt. Roberto Martinez menedzser a Bolton elleni mérkõzés 82. percében küldte Tomot a pályára. Egy fejessel és egy lövéssel próbált veszélyeztetni, de gólt nem sikerült elérnie. A mérkõzés 1-1 lett.

Mame Biram Diouf nem kapott lehetõséget a Blackburn liverpooli vendégjátékán, végig a kispadon ült Mame. A mérkõzést a Pool nyerte 2-1 arányban. Kyrgiakos és Torres góljára még "Carradona" tudott válaszolni egy öngóllal.

A Sunderlandben Danny Welbeck tizedik mérkõzését játszotta, hatodik alkalommal kezdõként lépett pályára. 64 percet kapott, Asamoah Gyan váltotta Danny-t.
 

Matty James visszatérhetett bokasérülésébõl és azonnal kezdõként kapott szerepet a Preston hétvégi mérkõzésén, amit 4-3-ra meg is nyertek a Crystal Palace ellen. Matty végig a pályán volt. Joshua King a keddi, Scunthorpe elleni meccsen szerepelt, ahol 3-2 arányban kikapott a Preston. Kinget le kellett cserélni, mivel bokasérülést szenvedett. Ráadásul ugyanaz a bokája sérült, amely a Burnley elleni találkozón is megsérült.

A Carlisle United az a csapat, melyben három United fiatal is kölcsönben szerepelhet. James Chester 13. bajnoki mérkõzését kezdte a Charlton Athletic elleni, hétvégi összecsapáson, azonban 18 perc után le kellett cserélni. Oliver Norwood a keretben sem szerepelt, míg Corry Evans a cserepadra került, de sajnos nem kapott lehetõséget. A mérkõzést 4-3 arányban elveszítette a Carlisle, ráadásul hazai pályán.

Ritchie De Laet-nek két mérkõzés is jutott az elmúlt héten. Kedden egy félidõt játszott a Hull ellen, majd szombaton negyedik alkalommal kapott kezdõként szerepet a Sheffield United csapatában, végig is játszotta a találkozót.

Danny Drinkwater továbbra is sérülésébõl lábadozik. Nicky Ajose negyedik bajnokiját kezdte a Buryben és 70 percig a pályán is volt.

Conor Devlin a Hartlepool kispadját koptatta ismét, neki ez a kölcsön szereplés úgy tûnik, csak idõ pocsékolás.
 

Scott Wootton a Tranmere United csapatában kezdõként lépett pályára és végig is játszotta csapata aktuális mérkõzését.

 

Oliver Gill és Reece Brown is kezdõként lépett pályára, de õk sem tudtak segíteni a Bradfordnak, akik 3-0 arányú vereséget szenvedtek a hétvégén. Ez volt mindkettõ játékos utolsó szereplése a Bradfor Citynél, kölcsön szerzõdésük lejárt, visszatérnek a Unitedhez.

 

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!