Modric is Sir Alex radarján

A Manchester United újra Luka Modricot nézte ki magának, mindezt azért, hogy ha a City vagy a Chelsea miatt nem sikerülne Eden Hazardot leigazolni.


A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson egy olyan játékost keres, akinek megvan a képessége ahhoz, hogy írányítsa a középpályát a következõ szezonban, ezáltal a Tottenham csillaga újra a látószögébe került.
 
Meglepetésre a Chelsea nyerte meg a Bajnokok Ligája döntõjét szombat éjszaka a Bayern München ellen, így a következõ szezonban a horvát játékos csak az Európa-ligában indulhatna a Spursszel.
 
A Tottenham az elsõ négyben végzett a Premier Leagueben, viszont a Bajnokok Ligájába való kvalifikálás esélyeit elragadták tõlük a Németországban történt események.
 
Miután a 2010-11-es szezonban belekóstolt a sorozat hangulatába, azután a 26 éves Modric boldogtalanná vált a White Hart Lanen a múlt nyáron, és benyújtotta a klubja felé az átigazolási kérelmét, hogy egy olyan nagy csapathoz igazolhasson, akik érintettek a Bajnokok Ligájában.
 
A Chelsea és a United is nyitott volt az üzletre, de még a londoniak 30 millió fontos ajánlatát is elutasította a Tottenham.
 
 
Modric maradt és segített a Spursnek a negyedik hely megszerzésében, de nem élvezte igazán a szezont a legnagyobb európai kupasorozat nélkül és azt mondta, hogy a jövõjével kapcsolatban újra ezt fogja figyelembe venni.
 
Annak ellenére, hogy Paul Scholes még egy évet marad az Old Traffordon, a Vörös Ördögöknek még így is Modric lehetne a tökéletes választás.
 
Hazardot még mindig leakarja igazolni a United, de hajlandó lenne megszerezni mind a belga, mind pedig Modric aláírását is.

A 21 éves belga középpályásnak a hétvégén ért végett a karrierje a Lille csapatában, ahol már az elsõ félidõben mesterhármast szerzett és a meccs után állva tapsolva búcsúztatta a közönség az utolsó francia bajnoki meccsén.

A Vörös Ördögöknek nehéz dolga van, mivel nagy harc folyik a jétékosért, többek között a Bajnokok Ligája gyõztes Chelsea és a városi rivális City is versenyeznek a játékos aláírásáét. 


    
Hazard ezt nyilatkozta: "Amíg nem írtam alá sehova, addig nem fogom elárulni, hogy hova megyek."
 
Persze, nem zárta ki a friss Bajnokok Ligája gyõztest sem. 
 
"Õk egy nagy csapat és jövõre is ott lesznek a Bajnokok Ligájában."
 
"Az ügynököm találkozott a Manchesterrel (szerk. a Uniteddel és a Cityvel) és a Chelsea-vel is. Nyitottak vagyunk egy jó ajánlatra, hiszen õk nagy klubok. Nem tudom. Ez még nem fejezõdött be."

 


http://menmedia.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!