12 millió Leighton Bainesért?

A Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, David Gill állítólag felvette a kapcsolatot az Everton elnökével Bill Kenwrighttal, hogy nyitottak-e Leighton Baines eladására.


A Manchester United híresztelések szerint megbeszéléseket folytat az Everton csapatával Leighton Baines leigazolásával kapcsolatban.
 
David Gill, a United ügyvezetõ-igaztatója már felvette a kapcsolatot az Everton elnökével, Bill Kenwrighttal, hogy kezdjék meg a tárgyalásokat az angol bal bekk Old Traffordra igazolásával kapcsolatban, akiért a klub hajlandó lenne akár 12 millió fontot is kifizetni.
 
Kenwright nem akarja elveszteni Bainest, éppen ezért több pénzt szeretne érte - legalább 15 millió fontot -, de a tárgyalások már most is folynak a Goodison Parkban.
 
Baines most arra vár, hogy eleget tegyen a válogattbeli kötelességeinek az Európa-bajnokságon. Nem akar túl nagy felhajtást, ezért megvárja, amíg az Everton elfogadja az ajánlatot.
 
Az átigazolása csak azután jött képbe, hogy a United nem tudta megnyerni a bajnokságot a Manchester Cityvel szemben és meglepetésre a rendszeresen szerepet kapó Patrice Evra nem tudott hosszú ideig kiemelkedõ teljesítményt nyújtani.
 

Ugyanakkor Sir Alex Ferguson szeretné hosszú távon megerõsíteni a csapatát a kulcsfontosságú posztokon és erre Baines igen jó választásnak bizonyulna, aki állandó tagja David Moyes csapatának, amióta megérkezett a Wigantõl. 



 

Bainesnek élõ szerzõdése van az Evertonnal, de egy nagyobb ajánlatot Moyes nem tudna visszautasítani annak érdekében, hogy a játékos maradjon, ahogyan a Tottenham "öreg fiújával", Steven Pineaaral se tudta.
 
Moyes az idény végén egyre többet játszatta Sylvain Distint a bal bekk posztján, ahol a francia védõ nagyon jól megállta a helyét, így talán meg is találta Baines hosszútávú helyettesét.


mirror.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!