Ifjú Vörös Ördögök az angol válogatottban

A Manchester United négy játékossal képviselteti magát az angol válogatottban az elõttünk álló U19-es Európa-bajnokság elit körében.


Az észak-nyugat angliai Preston Deepdale, illetve Rochdale város Spotland nevû stadionjában rendezik majd az Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzéseket, így a Manchester United helyi szurkolói akár testközelbõl is szoríthatnak majd a jövõ sztárjainak számító válogatott sikereiért.

 

Michael Keane elsõ válogatottbeli meghívóját kapta a Háromoroszlánosokhoz, miután korábban ifjúsági szinten még az ír nemzeti tizenegyben játszott, míg ikertestvére, Will is ott lesz a csapat támadószekciójában, aki eltökélt azt illetõen, hogy a csapat színeiben eddig lejátszott hat mérkõzésén szerzett 1 gólját tovább gyarapítsa Noel Blake irányítása alatt.

 

 

A Barclays Premier Reserves League play-offjának hõse, Sam Johnstone (a képen) az egyike a keret két meghívott kapusának, a másik nagy idei felfedezett, Larnell Cole azonban sajnos nem tarthat a csapattal, miután sérülése miatt le kellett mondania a válogatott meghívót.

 

Ennek ellenére Warren Joyce rendkívül sikeres csapatából így is négyen lehetnek ott a selejtezõkben, miután Tom Thorpe-ot szintén behívták az Evertonos Luke Garbutt sérülése miatt.

 

"Biztos vagyok, hogy egy szobában leszünk, miután elõször került be a keretbe" - kezdte Will Keane a Manchester Evening News-nak.

 

"Bármikor, amikor idegenben játszottunk eddig a Uniteddel, mindig egy szobába kerültünk."

 

"Nagyszerû érzés lesz a családunknak, hogy most már mindketten Anglia színeiben játszhatunk, hiszen így már egy csapatnak szurkolhatnak, amelyre édesanyánk, és édesapánk is nagyon büszke lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!