13,6 millió fontos ajánlat Kagawáért

A Manchester United egy formális ajánlatot tett a Borussia Dortmundnak a középpályásért, miután kiderült, hogy egyre nagyobb az érdeklõdés a japánért az Arsenal részérõl is.


A goal.com értesülése szerint a Vörös Ördögök egy 13,6 millió fontos ajánlatot nyújtottak be a Borussia Dortmundnak Shinji Kagawáért.

Mai németországi jelentések az említett honlapnak is megerõsítették a tényt, miszerint a manchesteri klub ajánlatot tett a japán támadó középpályásért, miután az Arsenal is egyre jobban érdeklõdik Kagawa iránt.

 


Az Arsenal továbbra is fenntartja érdeklõdését és õk is benyújtanak egy ajánlatot a középpályásért, kinek jelenlegi szerzõdése egy év múlva lejár, ezért a Bundesliga bajnoka nem is gördít akadályt a játékos eligazolása elé, aki korábban már kijelentette, nem kívánja meghosszabbítani kontraktusát.

"Volt egy találkozóm az ügynökével és Shinji Kagawa arról informált, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerzõdését" - mondta Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója. "Amennyiben kapunk ajánlatokat érte, mérlegeljük ezeket és tárgyalunk errõl."

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!