Hivatalos kapcsolatfelvétel a Uniteddel

A ManUtdFanatics.hu szerkesztõsége megszerezte a United engedélyét a hivatalos rajongói klub megalapítására.


Szerkesztõségünknek hosszas levelezés és kitartó munka árán sikerült elérnie, hogy a Manchester United megadja az engedélyt egy magyarországi hivatalos rajongói tábor létrehozására.
 
Több feltételt is teljesítenünk kell és kellett ahhoz, hogy létrejöhessen az ország hivatalos rajongói klubja. Szerkesztõségünk a háttérben hónapok óta azon munkálkodott, hogy a Manchester United által támasztott feltételeknek megfeleljünk. Többek között rendelkeznünk kell egy jelentõsebb tagságot számláló weboldallal is. 
 
Amint láthattátok az elmúlt hetek során különbözõ hirdetések és egyéb promóciók útján sikerült jelentõsen feltornáznunk a ManUtdFanatics.hu Facebook-oldalának taglétszámát ezzel honlapunk regisztrált tagjainak számát is növelve, bár nem olyan mértékben, ahogyan ez a Facebook oldalon történt. Ezért megkérünk Benneteket, aki még nem regisztrált honlapunkon, tegye meg, itt
 
Szeretnénk egy tábor alá vonni minden magyar (természetesen határon innen és túl) Manchester United rajongót, ezzel is jelezve elkötelezettségünket a klub felé. Kis ország vagyunk ugyan, de annál lelkesebb szurkolócsoporttal rendelkezünk. Elõnyõs lenne mindannyiunk számára, ha mindenféle oldalak közti rivalizálást sikerülne félretenni, és létre tudnánk hozni egy egységes magyar Manchester United szurkolói klubot.
 
Úgy gondoljuk, hogy erre remek lehetõséget nyújtana egy hivatalos rajongói csoport, amelynek a Manchester United által elfogadott hivatalos oldala - amit a United minden tekintetben kielégítõnek talált - a ManUtdFanatics.hu lenne.
 
Ezért most arra kérünk Benneteket, hogy osszátok meg lehetõleg minél több helyen ezt a remek hírt és kérjétek meg United rajongótársaitokat, hogy csatlakozzanak hozzánk és regisztráljanak a honlapunkon.
 
Jelenleg minden háttérmunkát elvégeztünk, teljesítettük a United feltételeit. Már csak egyetlen dolog van hátra, mégpedig az, hogy össze kell gyûjtenünk minél több hivatalos tagsági kártyával rendelkezõ United rajongót ahhoz, hogy be tudjuk nyújtani kérvényünket a United felé.   
 
Már egy elõzõ felmérésünk alkalmával tájékozódtunk ez ügyben a szurkolók körében, és többen is jelezték, hogy rendelkeznek hivatalos tagsági kártyával vagy szívesen kiváltanák, ha lehetõség lenne rá. Most eljött az idõ, hogy ezt megtegyék, akik igényt tartanak erre, mivel minden év június 1-tõl lehet megújítani vagy új hivatalos tagságot kiváltani. Természetesen van egy bizonyos alsó létszám határa egy hivatalos szurkolói csoport létrehozásának, de bízunk benne, hogy sikerül ezt elérni. Nem áll szándékunkban senkit sem kötelezni arra, hogy kiváltsa a tagságot, egyéni döntésetek. Célunk, hogy egy hivatalos szurkolói csoport létrehozásával a késõbbiekben komolyabb dolgokat is megvalósíthassunk, még jobban összekovácsolva a magyar nyelvû Manchester United szurkolókat.
 
A hivatalos tagsági kártya elõnyei:
 
- szezononként 2 példány a United hivatalos magazinjából, melyek érdekességeket, naprakész híreket, exkluzív interjúkat és posztereket tartalmaznak
 
- egy ajándékcsomag, mely többek között posztert, évkönyvet, CD-t, kulcstartót, jegyzetfüzetet is tartalmaz. Külön ajándék csomag jár a kicsiknek 5 éves korig melyben kifestõ, növekedés mérõ diagram és arcfestõ készlet is található. Az 5-15 éves tagok pedig junior csomagot kapnak ajándékba, melyben többek között poszterek, matricák, kulcstartó és 3D-s képeslap található
 
- kizárólag a tagok részére kiírt nyereményversenyek, melyeken aláírt mezeket, futball labdákat, belépõket és egyéb értékes tárgyakat lehet nyerni
 
- 10% kedvezmény a Megastore áruházakban és az online rendelésekre
 
- kedvezményes jegy és bérletvásárlási lehetõségek
 
- ingyenes belépõk a tartalékcsapat mérkõzéseire
 
- kedvezményes jegyek az Old Traford túrákra
 
- 10% kedvezmény a Red Caféban
 
Official membership pack. A kép csak illusztráció!
 
Természetesen szerkesztõségünk tagjai is kiváltják a következõ szezonra szóló hivatalos tagsági kártyát, de szeretnénk ha minél több United rajongó élne ezzel a lehetõséggel. Éves szinten talán nem számít túl nagy kiadásnak, és az elkötelezett rajongók részére mindenképpen kifizetõdõek a tagság elõnyei. Mindazonáltal bizonyíthatnánk a United felé a magyar rajongók hûségét.
 
Új hivatalos tagsági kártya kiváltásának 2012/13 árai:
 
Felnõtt ----------------£ 32
16 év alatt-------------£ 22
16-17 év --------------£ 27,00
65 év feletti -----------£ 27,00
 
Anglián kívül esõ EU területeken +5 font postaköltség.
 
A tagság kiváltása június 1-tõl elérhetõ a ManUtd.com-on. Ezt egyelõre egyénileg kell megtenni, amint viszont meglesz a kellõ hivatalos kártyával rendelkezõ magyar taglétszám, elbírálásra kerül a hivatalosítással kapcsolatos kérelmünk. Ha sikerül elnyernünk a hivatalos státuszt, azt követõen a ManUtdFanatics.hu-n keresztül is megrendelhetõ lesz a tagság.
 
Addig is, ha valakinek nehézséget okozna a United angol nyelvû hivatalos oldalon eligazodni, a tagság kiváltásában készséggel állunk a rendelkezésetekre. A fórumunkon belül létrehozunk egy topikot erre a célra, bármi kérdésetek van, ott feltehetitek, vagy emailen az info@manutdfanatics.hu és balog.attila@manutdfanatics.hu címeken.
 
Természetesen tudatni fogjuk veletek a nyár folyamán, hogy hol járunk a szervezésben és hány tagsági kártyát sikerült kiváltaniuk a magyar rajongóknak. Arra szeretnénk kérni mindenkit, azokat akik hosszabbítják, és azokat is akik új tagsági kártyát váltanak ki, hogy kártyaszámukat névvel és lakóhelyük megnevezésével írják meg a  balog.attila@manutdfanatics.hu email címre.
 
 
A Manchester United által bejegyzett hivatalos szurkolói csoport elõnyei:
- állandó kapcsolattartás a klubbal és más országok hivatalos rajongó táborával, mely lehetõséget ad a Uniteddel kapcsolatos személyek meghívására országunkba
- a carringtoni levelezési cím leküldése, amelyre személyesen is írhatnak a tagok a United játékosainak és az edzõi stáb tagjainak, amelyre lehetõség szerint bizonyos idõkereteken belül válaszlevelet is kapnak
- csoportos látogatásokra jelentõs kedvezmények az Old Traffordon és a mérkõzések helyszínein
- lehetõség a találkozásra más országok hivatalos szurkolói csoportjaival, közös programok szervezése
- a kapcsolattartás elõnyeihez hozzátartozik az is, ha esetleg közeli országok meghívásra érkeznek Uniteddel kapcsolatos személyiségek, akkor ezekrõl értesülve meghívást nyerhetünk az eseményre
- reményeink szerint lehetõség nyílik majd arra is, hogy a Megastore árukészletébõl a ManUtdFanaticson.hu-n keresztül vásárolhassatok, de ennek még üzleti feltételei kidolgozás alatt állnak.
 
A United által elfogadott hivatalos rajongói csoporthoz való tartozás tehát nagyon sok jó dologgal járna a magyar rajongók számára, de a legelsõ és legfontosabb, hogy közelebb kerülhetnénk kedvenc csapatunkhoz a Manchester Unitedhez!
 
Legfõbb célunk, hogy létrehozzunk egy egységes rajongói klubot a ManUtdFanatics.hu-n. Félreértsek elkerülése végett leírjuk, hogy amennyiben összejön a kellõ minimum hivatalos tagságival rendelkezõ személy, az még nem jelenti azt, hogy automatikusan hivatalos szurkolói csoporttá válunk! Rengeteg feltételnek meg kellett felelnünk és ez a hónapok során sikerült is. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy kiváló esélye legyen a magyar rajongóknak arra, hogy egy hivatalosan elismert szurkolói csoporthoz tartozzanak.
 
Valamint leszögezzük, amennyiben a ManUtdFanatics.hu hivatalos csoporttá válik, annak semmilyen anyagi vonzata nem lesz sem az oldal, sem az oldalt készítõk javára!
 
 
Segítségeteket és megelõlegezett bizalmatokat megköszönve várjuk visszajelzéseteket! Minden ezzel kapcsolatos kérdéseitekre választkaphattok a ManUtdFanatics.hu fórumán. ITT
 
A ManUtdFanatics.hu képes útmutatójával szeretnénk a segítségetekre lenni, az Official Membership azaz a Hivatalos Tagsági Kártya kiváltásában.
 

Közösségünkbõl többen is jelezték, hogy a tagság kiváltásával nehezen boldogulnak a ManUtd.com-

on. Ezért ezzel a képes útmutatóval szeretnénk segíteni, hogyan is kell a  hivatalos angol nyelvû oldalon eredményesen kiváltani a tagsági kártya.

 

Elsõ lépés, hogy regisztrált tagja legyél a ManUtd.com-nak, ha még nem vagy az itt megteheted: http://www.manutd.com/one-united/register-short.aspx?redirectPath=/en.aspx

 

 
A hivatalos tagsági kártya kiváltásának lépései:
A fõoldal baloldali menüjében az  "official membership" fülre katt!
 
  
 

A megjelenõ almenüben a "join online" fülre katt!

 
 
 
 
 
Az itt megjelenõ ablakban láthatjátok korcsoport szerinti felosztásban a tagsági kártya árakat. Az elsõ sorban található a felnõtt korcsoport árai ami 18-65 év, itt a "new" felirat alatti fülre kattintva kell bejelölni, hogy hány kártyát kívántok váltani. Ezután tehetitek kosárba az "add to basket" feliratú fülre kattintva.
 
 
 
Ekkor megjelenik egy vörös sáv amiben a "proceed to checkout" fülre kell kattintani.
 
 
 
akövetkezõ ablakban megjelenik a vásárló lista, amelyet a "continue" gombbal lehet jóváhagyni.
 
 
 
A következõ ablakban történik a fizetés a bankkártya adatainak beírása után.
Melyek a következõk:
 
Kártya száma
Kártyabirtokos neve
Lejárat dátuma
Kezdés dátuma
Biztonsági szám
Kibocsátási szám (csak Maestro esetén)
 
 
Ezután az ablak alján a "Postage Charge" fülre kattintva ki kell választani a megrendelõ lakóhelyét, jelen esetben az "Eire/ Euro Menbership pac" feliratot
 
A posta költség Európába +5 font.
 
   
 

Egyelõre a ManUtdFanatics.hu oldalon nincs lehetõség kiváltani a hivatalos tagsági kártyát,de amennyiben csoportunk elnyeri a hivatalos státuszt, úgy várhatóan arra is lesz lehetõség a késõbbiek során, hogy rajtunk keresztül könnyedén kiváltsátok majd az évente megújítandó "membershipet". Leszögeznénk ismét, ez nem a ManUtdFanatics szurkolói csoportjának tagsága, ez a Manchester United tagsági kártyája. Egyetlen, a Manchester United által hivatalosnak elfogadott csoport sem szerezhet nyereséget a státuszából, tehát amennyiben eljutunk odáig, hogy rajtunk keresztül is lehet majd membershipet kiváltani, nem lesz drágább a kiváltás, hiszen a ManUtdFanatics.hu nem kap ebbõl jutalékot, csupán helyi szinten segíti a Manchester Unitedet ahhoz, hogy még népszerûbb legyen a klub! 

 

Reméljük sikerült a segítségetekre lennünk. Minden ezzel kapcsolatos kérdésetekre választ kaphattok a Fórum-ManUtdFanatics.hu-SZURKOLÓI KLUB topikbjában. 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!