Park iránt érdeklõdik a Galatasaray

A héten olyan híresztelések láttak napvilágot, mely szerint a Galatasaray csapata komolyan érdeklõdött Ji-Sung Park iránt. Úgy gondolják, hogy a dél-koreai játékos nyitott arra, hogy csatlakozzon a török klubhoz.


Egy dél-koreai újságíró, Chosun Ilbo szerint: "Ezek a hírek csupán pletykák arról, hogy a Manchester United középpályása, Park Ji-Sung elakarna igazolni a nyáron. Egyértelmûen csak az angol sajtóban jelentek meg ezek a híresztelések."
 
Azt azért hozzátette, hogy akár 3,5 millió eurót is fizetnének Parkért, ezenfelül a játékos évi bére 2,7 millió euró lenne, így szeretnének a KIA koreai autógyár profilján javítani és nagyobb támogatottságot szerezni számukra Törökországban.
 
A KIA nyilvánosan is tagadta az egészet, mely pletyka nagy visszhangot keltett Törökországban és Dél-Koreában egyaránt, ehhez kapcsolódóan maga az érintett játékos is adott egy nyilatkozatot a török Habard médiacsoport tolmácsolásában: "Nem történt hivatalos megkeresés se felém, sem pedig az ügynököm felé. De mindig jó érzés, ha több csapat is érdeklõdik az ember iránt."
 
Azzal folytatta, hogy boldog és továbbra is a Manchester Unitedben marad, de nagyon örülne annak, ha ez a történet lekerülne a napirendrõl mind Törökországban, mind pedig Dél-Koreában egyaránt, ahol is Park az ország egyik leghíresebb embere.
 
Park az elõzõ szezonban 10 Premier League találkozón kezdett, emellett pedig 7 alkalommal lépett csereként a pályára. Õ 31 éves és várhatóan az Old Traffordon már csak kiegészítõ emberként számolnak vele a középpályán.


 
A középpályás a Manchester United nyári felkészülési tornájának az egyik reklámarca, noha még nem jelentették be hivatalosan a turné második szakaszának helyszínét, viszont tudni vélik, hogy a csapat a Távol-Keletre utazik. Egyes cinikus megjegyzések szerint, csupán pénzügyi megfontolásból ragaszkodott eddig a United a játékoshoz. 
 
Ez egy érdekes hír a részleteket tekintve, mivel Park nem igazán szeretne távozni a United csapatából, de talán most megteszi.
 


http://sportwitness.ning.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!