Manchester United - Wolverhampton: Beharangozó

Folytatódnak a Ligakupa küzdelmei, a Manchester United a Wolverhampton Wanderers csapatát fogadja.


Szerencsésen alakult a United sorsolása az angol Ligakupa küzdelmeiben, ugyanis - annak ellenére, hogy kaphattak volna alacsonyabb osztályban szereplõ ellenfelet is - hazai pályán játszhatják az újabb mérkõzésüket.

Sir Alex Ferguson ahogy már megszokhatta a közönség, több helyen változtatni fog a kezdõcsapatán annak érdekében, hogy akik kevesebb szerepet kapnak, megkapják a lehetõséget a bizonyításra.

Mint arról már írtunk, Michael Owen felépült ágyéksérülésébõl, így akár bevethezõ lesz a mai mérkõzésen, Owen Hargreavesre viszont még nem számíthat Sir Alex annak ellenére, hogy néhány hete olyan híreket lehetett olvasni, ezen a mérkõzésen már játszhat a középpályás.

A vendégeknél felépült sérülésébõl Stephen Hunt, aki a hétvégi Chelsea elleni bajnokin már szerepet is kapott Mick McCartney menedzsertõl, várhatóan ezen a mérkõzésen is pályára lép.


Akik hiányozhatnak:

Manchester United: Valencia (bokatörés), Rooney (boka sérülés), Evans (csípõ probléma), Hargreaves (vádli sérülés, erõnlét), Giggs (térdín bántalmak)

 Wolverhampton: Zubar (boka sérülés), Cradock (csípõ sérülés), Kightly (térd sérülés), Henry (eltiltott)


Keretek:

 Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, O'Shea, Brown, Rafael, Neville, Ferdinand, Vidic, Smalling, Evra, Fabio, Nani, Obertan, Scholes, Fletcher, Carrick, Gibson, Anderson, Park, Bebe, Owen, Berbatov, Macheda, Hernandez

Wolves: Hahnemann, Foley, Berra, Van Damme, Jarvis, Edwards, Jones, Ward, Fletcher, Ebanks-Blake, Doyle, Stearman, Mujangi Bia, Mouyokolo, Milijas, Elokobi, Hennessey, Hunt, Bent



Egymás elleni mérleg:

Eddigi 93 mérkõzésen 44 United siker született 16 döntetlen és 33 Wolverhampton gyõzelem mellett. 158-137 a gólarány a United javára.

A Ligakupában eddig egyszer találkozott ez a két csapat, tavalyi évben ugyanebben a párosításban 1-0-ra gyõztek a sokáig 10 emberrel játszó Vörös Ördögök Welbeck góljával.


Legjobb góllövõk:

Manchester United: Berbatov (7 gól, 0 Ligakupa), Hernandez (5 gól, 0 Ligakupa), Nani (4 gól, 0 Ligakupa), Owen (3 gól, 2 Ligakupa)

Wolverhampton Wanderers: Fletcher (3 gól, 1 Ligakupa), Jarvis (2 gól, 0 Ligakupa), Ebans-Blake (2 gól, 0 Ligakupa)


Idei Ligakupa eredmények:

Manchester United egy mérkõzést játszott idén ebben a sorozatban, a Scunthorpe vendégeként 5-2-es gyõzelmet könyvelhettek el a szurkolók.

A Wolverhampton hamarabb csatlakozott a sorozathoz, nekik ez már a harmadik mérkõzésük lesz. Elõször a Southend Unitedet gyõzték le 2-1 arányban, majd a Notts County-t 4-2-re.


Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Carling Cup
Old Trafford, 2010.10.26. 21:00

 

ManUtdFanatics tipp: 2-0

A mérkõzést a Sport2 élõben közvetíti.

Várjuk hozzászólásaitokat, kezdõcsapatra vonatkozó tippjeiteket!
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!