Evra: Hazard, trófeákat akarsz? Gyere a Unitedbe!

Patrice Evra, a Manchester United csapatkapitánya szerint a 30 milliós Eden Hazard számára az Old Trafford a megfelelõ hely trófeák gyûjtésére annak ellenére is, hogy idén a Manchester City lett a bajnok.


"Nem vagyok az apja, de ha Manchesterbe jön, biztosítom arról, hogy címeket fog nyerni" - mondta Evra.

"De csak akkor, ha az én Manchesteremhez jön, nem a kék oldalra."

Bár a Bajnokok Ligája gyõztes Chelsea is a kérõi között van, minden bizonnyal a két manchesteri klub között dõl el, melyik nyeri meg a licitet a belga tehetségért.

A 21 éves Hazard a francia bajnokság legutóbbi két szezonjának legjobb játékosa volt és az új, támadó középpályás szerepben még eredményesebb volt, mint korábban szélsõként. Ebben a pozícóban 20 gólig és 15 gólpasszig jutott és ez az a szerepkör, amiben továbbra is szerepelni szeretne - állítólag a Unitednél van a legnagyobb esélye erre, hiszen a Manchester Citynél David Silva és Samir Nasri is ilyen szerepkörben játszik, míg a Vörös Ördögöknél igazán nincs is ilyen poszt.

 


"Mindig is a 10-es szerepkörben szerettem volna játszani és ezt a számot viselni a mezemen. Látható, mekkora a különbség, ha itt játszom, hiszen több gólt szereztem és több gólhoz segítettem a társaimat" - mondta korábban Hazard, aki a tegnap büntetõbõl volt eredményes a Belgium-Montenegro barátságos mérkõzésen.

"Ez lesz a szempont, amikor döntök a klubomról."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!