Harcban Ricky van Wolfswinkelért

A Manchester United és a Manchester City is elkezdett újra érdeklõdni a Sporting Lisszabon sztárja, Ricky van Wolfswinkel iránt, miután kiderült, hogy megakadtak a tárgyalások a szerzõdése egyes záradékaival kapcsolatban.


Az újságok arról számoltak be, hogy a csatár már aláírta szerzõdését, amely egy jelentõs kiadási záradékot tartalmazott volna.
 
Viszont Van Wolfswinkel ügynöke, Louis Laros kijelentette, hogy még mindig arra várnak, hogy lezáruljon a megállapodás, amely megnyithatná az ajtót a Premier League nagy csapatai felé.
 
A United és a City is figyelemmel követte ebben a szezonban a holland támadót az elsõ portugáliai idénye során, akit tavaly nyáron szereztek meg 4,5 millió fontért az Ultrech csapatától.
 
Az érdeklõdöket lenyûgözték a csatár statisztikai mutatói, amely 25 bajnoki meccsen lõtt 14 gólja és további 13 Európa-liga találkozón szerzett 6 találata igen meggyõzõnek bizonyultak.
 
Jelenleg mindkét csapat (a United és a City - szerk.) szeretné leigazolni, hiszen a hosszútávú jövõje egyelõre még bizonytalan a holland támadónak.
 
 
Laros a következõket nyilatkozta a portugál Record lapnak: "Megvárjuk a Sporting ajánlatát. Továbbra sincs még elõrelépés a kivásárlási záradék ügyében, annak érdekében, hogy ha más klubok megszeretnék venni a játékost."
 
"Én is hallottam a médiában felmerült pletykákat arról, hogy nagyobb külföldi klubok szeretnék megszerezni Rickyt."


talksport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!