Albistont meglepte Welbeck

A korábbi Manchester United védõ, Arthur Albiston nagyon várja, hogy lássa Danny Welbecket az idei Európa-bajnokságon.


Roy Hodgson a héten megerõsítette, hogy a 21 éves csatár is az EB-re utazó angol keret tagja annak ellenére, hogy a Manchester City elleni rangadón sérülést szedett össze, ami kissé aggasztó lehet. Welbeck éretté válása meglepte az egykori védõt is, aki azt várta, túl nagy igények lesznek egy ilyen fiatal tehetség felé a csatár poszton. Azonban a helyi srác 12 gólt szerzett elsõ teljes szezonja során a Manchester Untiedben.

"Nem hittem, hogy Danny elég erõs lenne ahhoz, hogy elöl szerepeljen" - mondta Albiston a Manutd.com-nak. "Azt gondoltam, olyan lesz mint Nani vagy Ashley Young és a szélen szerepel majd. Nem láttam õt úgy, mint aki csatár lehetne, mert nem volt elég erõs."

"De sokat szedett magára, erõsebbek lettek a lábai és folyamatosan futni akar, ami azt jelenti, a védõknek vele kell tartani, ezzel több teret nyit meg másoknak."

 


"Nagyszerû, hogy ott lesz az EB-n. Még ha nem is játszik, akkor is profitál ebbõl, õ és Phil Jones remélhetõleg jobb játékosként tér majd vissza. Danny szerzett egy kis tapasztalatot a Sunderlandnél töltött kölcsön során, ahol nagyszerû volt. Ez volt az elsõ teljes szezonja nálunk és nem könnyû ebben a csapatban elöl játszani."

"Wayne Rooney eltiltása miatt bámennyire is kedvelem Jermaine Defoe-t és Andy Carrollt, nekik nem igazán volt jó szezonjuk, itt a végén volt 2-3 jobb meccsük, ezért Dannynek jó esélye van, hogy kezdjen az EB-n abban az esetben, ha szombaton a belgák ellen remekelni fog."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!