Fergusonnak van B-terve

Lapértesülések szerint Sir Alex Ferguson megpróbálja elcsábítani a Spurs sztárjátékosát Luka Modricot, miután nem sikerült megszerezni Eden Hazardot.


A Vörös Ördögök menedzsere abban reménykedett, hogy 30 millió font ellenében sikerül megszereznie a Lille belga válogatott játékosát Hazardot, hogy ezzel megerõsíthessék a United középpályáját, miután az elmúlt szezonban trófea nélkül maradtak.
 
Azonban Hazard úgy döntött, hogy a friss Bajnokok Ligája gyõztes Chelsea csapatát választja, így Fergusonnak más alternatívák után kell néznie.
 
A veterán középpályás, Paul Scholes egy újabb évvel meghosszabította a szerzõdését, míg állítólag a Borussia Dortmund japán válogatott játékosa, Shinji Kagawa is egyre közelebb van ahhoz, hogy 12 millió ellenében az Old Traffordra tegye át székhelyét.
 
Viszont Ferguson még jobban szeretné megerõsíteni a United középpályáját és a hírek szerint a Tottenham 26 éves csillagát nézte ki magának, akiért 30 millió fontot sem sajnálna a skót menedzser.
 
 
Harry Redknapp, a Spurs menedzsere már többször hangoztatta, hogy a White Hart Lane-en szeretné tartani valamennyi fontos játékosát, hiszen így nagyobb esélye nyílik arra, hogy a következõ évben is az elsõ négyben végezzenek a Premier League-ben.
 
Azonban idén a Chelsea nyerte a Bajnokok Ligáját, így annak ellenére, hogy a Spurs negyedik helyen végzett a bajnokságban, mégsem indulhatnak jövõre a legrangosabb európai kupában, ezzel pedig nagyobb esélye nyílik a Unitednek a Bajnokok Ligájába vágyódó Modric megszerzésére.

 

 


eatsleepsport.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!