A United visszatér Kínába

A Manchester United három év után elõször visszatér Kínába, ahol logisztikai partnere, a DHL jóvoltából a 2012-es felkészülési túrájuk keretében megmérkõznek a Shanghai Senhua együttesével.


Az új szponzor által fémjelzett Chevrolet China Cup részeként július 25-én a Shanghai Stadium gyepén csapnak majd össze a felek.

 

"A felkészülési túránk egy nagyon fontos folyamat a klubunknál, miután így amellett, hogy felkészülhetünk az elõttünk álló újabb szezonra, még kapcsolatba is kerülhetünk a szurkolóinkkal, és a különbözõ piacokon jelenlévõ partnereinkkel is. Legutóbb, amikor Kínában játszottunk felkészülési mérkõzést, fantasztikus támogatást kaptunk a szurkolóinktól" - kezdte a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, David Gill.

 

 

"Az a hihetetlen szenvedély, és ellenállhatatlanság, amely azokból a szurkolókból árad, akik ilyenkor kijönnek minket megnézni, teljesen lenyûgöz minket, és reményeink szerint ebben az évben is nagyon sokan lesznek ránk kíváncsiak. Ez lesz az elsõ alkalom, hogy részt veszünk a Chevrolet China Cupon, és szerintem ez egy fantasztikus kezdete lesz a Chevrolet és köztünk lévõ hosszútávú kapcsolatnak."

 

A DHL kínai leányvállalata, a DHL-Sinotrans részérõl Wu Dongming, a cég vezérigazgatója így szólt: "Nagy örömünkre szolgál, hogy részesei lehetünk a Manchester United felkészülési túrájának, és sikerül õket elhoznunk Kínába. Globális kiterjedésû hálózatunkat kihasználva segíteni fogjuk a klubot kiszolgáló háttércsapatot, hogy megfelelõen fel tudjanak készülni a túrájuk kínai állomásaira, és biztosítsuk, hogy a csapat a 2012/2013-as szezonra is sikerrel tudjon felkészülni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!