Gary Neville: Nem akarom, hogy csalódjanak

Gary Neville támogatja az angol válogatott sztárjait abban, amit õ soha nem tudott átélni, hogy nyerjék meg az Európa-bajnokságot.



A Manchester United legendájának karriere során már volt alkalma megtapasztalni a válogatottságot és nem akarja, hogy a jelenlegi generáció is ugyanazt a csalódást élje át a válogatott tornával kapcsolatban.
 
Miközben új szerepére készül Roy Hodgson Európa-bajnokságra készülõ szakmai stábjában, a következõket mondta: "Amikor csak beszélek róla (a saját válogatottbeli karrierjérõl) az nem más, mint idõpocsékolás, fõleg ha figyelembe vesszük azt, hogy ha az ember öt ilyen nagy tornán is részt vesz és minden alkalommal üres kézzel tér haza."
 
"Ezek alapján az én válogatottbeli karrierem felesleges idõpocsékolás volt. Más szempontból viszont nagy megtiszteltetés és kitüntetés, hogy magamon viselhettem a nemzetem mezét, ami egy hihetetlen érzés, ami sohasem változik."
 
"Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy ne veszítsünk az ilyen tornákon. Négy nemzetközi tornán is büntetõrúgásokkal estünk ki a negyeddöntõkben és az elõdöntõkben, amikor visszanéztem ezeket most, akkor hatalmas csalódottságot érzek magamban és úgy gondolok vissza rá, mint egy nagyon rossz idõszakra."
 
 
Tehát érthetõ, hogy Neville miért is tudja majd remek tanácsokkal ellátni Roy Hodgson jelenlegi keretét.
 
"Nyerni fogunk. Megnyerjük az EB-t. Haza visszük a kupát. Megadjuk azt az országunknak, hogy a torna végén ünnepelhessenek. Ez volt az, amit mindig is át akartam élni, de sajnos soha nem tehettem meg."
 
"Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy hozzájárulhatok a csoportmérkõzések alkalmával, hogy a játékosok elérjék a célukat, hogy amikor visszagondolnak majd az angol válogatottbeli karrierjükre, akkor a csalódás helyett dicsõségre emlékezzenek vissza."
 


talksport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!