Harcba szálltunk Cisse-ért

Ismét nagy a rivalizálás a United és a City között, ezúttal az átigazolási piacon feszülnek egymásnak, miután állítólag mindketten a Newcastle támadóját, Pappis Cissét szeretnék leigazolni.


A Daily Mail értesülései szerint a 26 éves támadó - aki csak 2012. januárjában érkezett a St. James Parkba - az elsõdleges célpontja a két klubnak, akivel tovább akarják erõsíteni a csapatukat az átigazolási idõszak alatt.
 
A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson szívesen látná soráiban Cissét, aki igen meggyõzõ teljesítményt nyújtott az eddigi Premier Leagueben eltöltött karriere során, ahol is 14 mérkõzésen 13 gólt szerzett, amióta 10 millió font ellenében elhagyta a Freiburg csapatát.
 
A szenegáli válogatott játékos nagyon jól megérti magát és remek párost alkot honfitársával, Demba Baval, így ezzel nagy segítségére lehetnek Alan Pardew Szarkáinak a következõ szezonban, ugyanis a 2011/12-es idényben elért ötödik hely bebiztosította számukra, hogy az Európa-ligában is indulhasson a csapatuk.
 
Azonban a Manchester Unitednek kiélezett versenyre kell számítania, ha az Old Traffordra akarják csábítani a csatárt, ugyanis a szomszédaik és egyben az újdonsült bajnok City Roberto Mancini vezérletével szintén kinézte magának a támadót és gõzerõvel azon dolgoznak, hogy az Etihad Stadiumba édesgessék Cissét.
 
 
Cisse boldog a Newcastle-nél és nem áll szándékában távozni, azonban nem biztos, hogy vissza tudna utasítani egy jól jövedelmezõ ajánlátot akár a United, akár a City részérõl.
 
Mindkét csapat szerette volna leigazolni a Lille szélsõjét, Eden Hazardot ezen a nyáron, de lemaradtak a transzferrõl, miután a belga középpályás a Bajnokok Ligája gyõztes Chelsea csapatát választotta.
 


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!