Kagawa szerzõdése elakadt

A Borussia Dortmund csillagának szerzõdése akadályokba ütközött, mivel nem rendelkezik az elõírtaknak megfelelõ számú megjelenéssel hazája színeiben.


Shinji Kagawa álma, hogy az Old Traffordon folytathassa pályafutását lehetséges, hogy a munkavállalási engedély megszerzése miatt válik kétségessé?

 
Sir Alex mindenképpen szerette volna gyorsan nyélbe ütni az üzletet, és késedelem nélkül megemelte a Kagawáért tett ajánlatát a Borussia Dortmund felé. 
 
 
Azonban a kék szamuráj munkavállalási engedélyével kapcsolatban problémák merültek fel. Bár Kagawa remekül teljesített a Borussia Dortmund oldalán, és nagy részt vállalt a Bundesliga cím megszerzésében, hazája színeiben viszont nem teljesítette a szükséges játék idõt, csak annak 75%-át, az elmúlt három évben. Kagawa, 10 gólt lõtt és 30 alkalommal szerepelt a Japán válogatottban, de ez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy megkapja Angliában a munkavállalási engedélyt, ezért valószínû fellebbezéssel fog élni a játékos.
 
Az Arsenal is hasonló cipõben járt amikor Kagawa honfitársa, Ryo Miyaichi szerzõdése meghiúsult, ezért csak kölcsönszerzõdéssel tudták alkalmazni a játékost.
 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!