Defour: Tudom, hogy figyel a United

A Standard Liege középpályása, Steven Defour úgy véli, nem fog már sokáig a belga élcsapatban maradni, és elismeri, nagyon izgatott a Manchester United érdeklõdésétõl.


A 22 éves játékost rendszeresen szóbahozták Premier League csapatokkal az elmúlt 2 évben, a legkitartóbb kérõknek a Manchester United és a Liverpool bizonyulnak, de Arsene Wengerrõl is úgy tudják, nagy csodálója Defournak.
 

A középpályás karrierje azonban veszélybe került miután súlyos lábtörést szenvedett 2009-ben. Szerencsére azóta teljesen felépült és visszanyerte formáját, valószínûleg a közeljövõben valamelyik nagycsapat el is fogja vinni, ha lehetõséget kap a távozásra.

 

 

 

Defour az Extra Timenak elmondta: „Tudom, hogy a Manchester United árgus szemekkel figyel, de hivatalos kapcsolatfelvétel még nem történt.”
 

„Hosszú idõre a partvonalon túlra kényszerültem, de azóta újra a legmagasabb szinten focizok. Nagy esélyem van eligazolni a klubtól, ha tartani tudom jelenlegi remek formám.”
 

„Az elmúlt években több alkalommal is lehetõségem lett volna elhagyni a Standard Lieget, de túlságosan szerettem a klubot ahhoz, hogy ezt megtegyem. Bár még csak 22 éves vagyok, de most már gondolnom kell magamra is.”
 

„Egyszer eljön az a pillanat, amikor a karriered érdekében figyelmen kívül kell hagynod az érzelmeidet, és tovább kell lépned egy magasabb szintre.”
 

Sir Alex Ferguson levélben kívánt jobbulást a belga játékosnak lábadozása alatt, de úgy hírlik, Arsene Wenger is komolyan figyelemmel kíséri a játékos pályafutását, sõt az elmúlt hetekben napvilágot láttak olyan információk is, amelyek szerint a Liverpool már januárban ajánlatot kíván tenni az ígéretes tehetségért.
 

Sport.co.uk

 


Sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!