Újabb csiszolatlan gyémánt a láthatáron

Lapértesülések szerint a Manchester United kész 3 millió fontot fizetni a 18 éves chilei támadó, névszerint Angelo Henriquez játékjogáért.


Henriquezt már régóta figyeli a United, aki  hazája korosztályos válogatottjából került fel chile nemzeti felnõttcsapatához - ahol 10 találkozón lõt 8 góljával hívta fel magára a figyelmet.
 
A United abban reménykedik, hogy minél hamarabb sikerül megszerezni a játékos munkavállalási engedélyét és ezzel minél hamarabb leigazolhatják ezt a 'különleges tehetséget', erre azért lenne szükség, mivel eddig még nem szerepelt elégszer nemzetközi szinten.
 
Amennyiben a Unitednek nem sikerül leigazolni, akkor csak egy kölcsönszerzõdés erejében tudják Európába hozni a futballistát, hogy nemzetközi szinten is megfelelõ tapasztalatot szerezzen.
 
Henriquez 2007-ben döntötte el, hogy a futballista lesz, ekkor a 13 éves gyerek régi nagy álmát adta fel, mégpedig azt, hogy híres teniszezõ lesz.
 
 
Õ is tagja volt chile U15-ös és U17-es korosztályos válogatottjának, ezalatt nagyszerû hírnevet szerzett magának Dél-Amerikában a technikai tudásáról és labdakezelésérõl.
 
Képességeire az Old Traffordon is felfigyeltek és abban reménykednek, hogy ismét egy csiszolatlan gyémántot találtak, mint annak idején Javier Hernandezt, aki szintén viszonylag ismeretlenül került be az angoll futball körforgásába.
 


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!