Benzema: A United meg akart szerezni

Karim Benzema arról beszélt, hogy a 3 évvel ezelõtti átigazolási idõszakban a Manchester United csapata is le akarta igazolni õt.


A 24 éves Benzemát a Real Madrid szerezte meg 25 millió fontért a francia Lyon csapatától 2009-ben, ugyanekkor a Premier Leugue-ben szereplõ United csapata is le szerette volna igazolni a játékost.
 
A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a Vörös Ördögök továbbra is le akarják igazolni a francia válogatott támadóját, és ezt Benzema meg is erõsítette.
 
Benzema a következõket mondta a Sunnak: "Rengeteg pletyka lát napvilágot a jövõmmel kapcsolatban, minden nyáron arról beszélnek, hogy ehhez vagy ahhoz a klubhoz igazolok."
 
"De én nagyon boldog vagyok a Real Madridban és meg sem fordult a fejemben, hogy távozzak innen. Tudom, hogy a Manchester United 3 vagy 4 szezonnal ezelõtt meg akart szerezni engem."
 
"Amikor még a Lyonban futballoztam több angol csapat is megkeresett, de a Lyon nem tudott megegyezni az angol klubbokkal. Egyébként is, én mindig is Spanyolországban szerettem volna futballozni és egyáltalán nem bántam meg a döntésemet."
 
 
"Fiatal vagyok és élõ szerzõdés köt a Real Madridhoz 2015-ig. Továbbra is az a célom, hogy minél eredményesebbek legyünk. Már belekóstolhattam a sikerbe is, miután ebben a szezonban megnyertük a spanyol bajnokságot, de én szeretném ezt a sikersorozatot folytatni."
 
Ugyanakkor Benzema, aki idén nyerte meg a La Ligát elismerte, hogy egy napon talán fontolóra veszi azt, hogy a Premier League-ben folytassa a karrierjét.
 
Benzema hozzátette: "Soha ne mondd, hogy soha! Tehát nem zárom ki teljesen annak a lehetõségét, hogy egyszer Angliában folytatom a pályafutásomat, de hogy õszinte legyek nem igazán tudom elképzelni magam ott. De a jövõ még távoli, tehát ezt a döntést majd csak abban a pillanatban fogom meghozni."
 


espn.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!