Brown a fiatalokat méltatta

A rutinos hátvéd Bébét és Morrisont dicsérte a tegnapi mérkõzés után.


 

Morrison a hosszabbításban állt be csereként Park Ji-Sung helyére idõhúzó jelleggel a Wolves elleni tegnapi Ligakupa meccsen. A 17 éves játékos ugyan pillanatokat töltött a pályán és a labdával nem is találkozott, ám a mérkõzésen a csapatkapitányi karszalagot viselõ Wes Brown elismerõen nyilatkozott róla.

 

„Ravel egy nagyon jó játékos” - kezdte Brown.

 

„Velünk edzett sokszor a szezon eleje óta, azt hiszem Sir Alex nagyon kedveli. Természetesen nagyon örült a tegnapi gyõzelmünknek, még akkor is ha csak másodperceket töltött a pályán. Jó gyerek, remélhetõleg nem tér le errõl a fejlõdési pályáról.”

 

Szép este volt a tegnapi Bébének is, aki elsõ alkalommal volt a kezdõcsapat tagja a nagyok között, ezt rögtön góllal is ünnepelte.

 

 

 

 

„Neki az, hogy Manchesterbe igazolt egy teljesen új élmény” - folytatta Wes. „De jól beilleszkedett, szorgalmasan tréningezik. Ha játszik az sokat segít neki. Ma megmutatott valamit tehetségébõl, de mi tudjuk, hogy ennél sokkal több van még benne.”

 

A szoros gyõzelem a Wolves ellen, nem csak a fiatalok játékának, hanem a rutinosabb játékosoknak is köszönhetõ. Ennek a sikeres ötvözetnek, no meg a kitartó küzdelemnek köszönheti a csapat, hogy tegnap végül gyõztesen vonult le a pályáról.

 

„Azt hiszem én voltam a legidõsebb játékos ma a csapatban, így kaptam meg a kapitányi karszalagot” - mondta Brown.

 

„Jók voltunk, különösen azok a játékosok akik eddig kevesebbet játszottak. Küzdöttünk keményen és noha kaptunk két gólt, a végén mégis mi koncentráltunk jobban.”

 

Brown és a United így nyugodtan várhatja a szombati sorsolást, amikor kiderül ki lesz az ellenfél a negyeddöntõben.

 

„Nagyon szeretnénk harmadik alkalommal is megnyerni a sorozatot, ezért meg is fogunk tenni mindent.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!