Nani iránt érdeklõdik a Juventus

A Juventus továbbra is figyelemmel követi a Manchester United szélsõje, Nani szerzõdés hosszabbításával kapcsolatos ügyeit.


Az olasz óriásklub, amely veretlenül nyerte meg a Serie A-t ebben a szezonban, készen áll újra letenni névjegyét az európai labdarúgásban.
 
A hírek szerint Robin van Persie-t és Luis Suarezt is megkörnyékezték, ezenkivül a Premier League másik sztárjátékosa, a United-es Nani is a listájukon szerepel.
 
Nani jelenlegi szerzõdése 2014-ig szól a Unitednél, amelyet csapata a jövõben hajlandó lenne meghosszabbítani és a játékos fizetését is megemelné, ami után hetente 130.000 fontot keresne.
 
Viszont a futballista már utalt rá, hogy képes lenne elhagyni jelenlegi kenyértadóját, amely alatt angol és spanyol klubok is szóba jöhetnének nála, mint lehetséges alternatívák.
 
A Juventus menedzsere, Antonio Conte figyelemmel követi az eseményeket, és azonnal hajlandó lecsapni a játékosra, amint az kifejezi távozási szándékát a Unitedtõl.
 
 
A játékos szerzõdésébõl még két év van hátra, tehát a United jó pozícióban van a Nani iránt érdeklõdõkkel szemben.
 
A klub szeretné megtartani a portugál válogatott játékosát, de állítólag már az elején tudatni akarják a Juventus-szal, hogy mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniuk, ha le akarják igazolni a játékost, hiszen 25 millió font alatt nem áll szándékukban megválni Nanitól.


talksport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!