Welbeck dicséretet érdemel

Danny Welbeck önzetlen küzdelmét az angol nemzeti tizenegyben - melyet a Franciaország elleni Euro 2012-es csoportmeccsen mutatott - dicsérettel illették.


A BBC Sport szerint a 21 éves csatár érdemelte ki a mérkõzés embere címet.
 
"A legjobban szerepel a kezdetek óta. Teljesen otthonosan mozog a válogatottban és a legmagasabb szinten futballozik" - írja a BBC Sport. 
 
A volt angol válogatott csapatkapitány, Alan Shearer is hasonlóan nagyra értékeli a Manchester United fiatal játékosának tehetségét, és hozzátette: "Welbeck a mi emberünk. Biztos vagyok benne, hogy Roy Hodgson is el van ragadtatva a teljesítményétõl. Magabiztosan játszik, minden probléma nélkül megoldja a feladatát.
 
 
"Tele van lendülettel, remekül érzi a tempót, ami nem igazán tetszett Philippe Mexesnek, de hiába védekezett keményen, Welbecket ez egy pillanatig sem tántorította vissza."
 
Anglia ifjú csatára az Arsenal egykori védõjét, Martin Keownt is lenyûgözte, aki a a Daily Mailnek a következõket mondta: "Danny Welbeck fiatal kora ellenére igazán érett teljesítményt mutat. Fantasztikus saját nevelésû játékosa a Manchester Unitednek, aki a válogatottban is remekül megállja a helyét. Kitûnõ a mozgása, gyors és intelligensen futballozik. Feladta a leckét a két tapasztalt francia védõnek, Philippe Mexesnek és Adil Raminak."
  

Welbeck bokáját fájlalta és a 90.percben Walcott váltotta, de remélhetõleg pályára léphet majd a pénteki, Svédország elleni találkozón. Nagy szükség lenne rá, mivel Rooney még eltiltása miatt nem játszhat a mérkõzésen. 

 

 

Ashley Young és Welbeck remek párost alkottak a mérkõzésen. A United szélsõje teljes játékidõt játszott, bár nem a remélt pozícióban, és a 71. percen egy sárga lapot is sikerült begyûjtenie.

 
Patrice Evra viszont csalódott volt. A United védõje úgy érzi, a döntetlen a Hodgson által alkalmazott védekezõ taktika miatt jött létre és hazája válogatottja megérdemelte volna a gyõzelmet. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!