HIVATALOS: Powell a Unitedé

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy sikerült megegyezniük a Crewe Alexandrával Nick Powell leigazolásáról, amely összegét nem hozták nyilvánosságra.


Az 18 éves, U18-as angol válogatott középpályás átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és 2012. július 1-étõl érvényben lévõ 4 éves szerzõdést írt alá a Vörös Ördögöknél.

 

Sir Alex Ferguson örömmel nyugtázta a fiatal tehetség megszerzését, és így beszélt errõl a ManUtd.com-nak:

"Már több hónapja figyeltük Nicket. Õ egy kivételes tehetség, aki a Crewenál nagyszerû képzésben részesült."

 

"Örömömre szolgál, hogy úgy döntött, a Unitedhez jön. Rengeteg van benne, és már mind nagyon várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele."

 

 

Powell miután leszerzõdött az Old Traffordra, mintha a fellegek felett járt volna, és így kommentálta karriere egyik legfontosabb döntését:

"Tényleg egy álmom vált valóra azáltal, hogy a Manchester Unitedhez igazolhattam. Nagyszerû idõszakot tölthettem el a Crewenál, és szeretném megköszönni nekik, hogy segítettek abban, hogy az elmúlt 13 év alatt futballista váljon belõlem."

 

"Izgatott vagyok, hogy immáron Sir Alex Ferguson kezei alatt, és világklasszis játékosok társaságában folytathatom a fejlõdésemet. Már annak a gondolata, hogy a következõ szezontól a Premier Leagueben játszhatok, egészen lenyûgözõ. Alig várom, hogy elkezdõdjön."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!