Dél-Afrikában is játszik a United nyáron

A Manchester United ismét visszatér Dél-Afrikába, ahol is a jövõ hónapban Durbanben az AmaZulu FC ellen játszanak, majd az Ajax Cape Town csapatával is megmérkõznek felkészülési túrájuk részeként.


A mérkõzéseket a 2010-es labdarúgó világbajnokságnak otthont adó ország legnagyobb mobiltelekommunikációs szolgáltatója, az MTN támogatja, akik nem mellesleg a Manchester United hivatalos mobiltelekommunikációs partnere is Dél-Afrikában, és az õ közremûködésükkel kerül megrendezésre az MTN Football Invitational torna, amely a Mandela-nap fényét kívánja emelni. A két mérkõzés közül az elsõ július 18-án, a Mandela-napon kerül megrendezésre Durbanban a Mabhiba Stadiumban, míg a második július 21-én Fokvárosban a Cape Town Stadiumban.

 

 

"A dél-afrikai edzõtábor és a mérkõzések nagyon fontos részét képezik majd a 2012/2013-as szezonra való felkészülésünknek, emellett pedig remek lehetõséget biztosít számunkra, hogy megerõsítsük kapcsolatunkat lelkes, és lojális szurkolóinkkal Dél-Afrikában. Mindenki kellemes emlékeket õriz a 2006-os, és a 2008-as ottani látogatásunkról, és természetesen a 2010-es világbajnokság egészen kivételes megrendezésérõl" - kezdte David Gill, a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója a mérkõzések bejelentésekor.

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Manchester United felkészülési túrája keretében a csapatot el tudjuk hozni Dél-Afrikába. Globális kiterjedésû hálózatunkat kihasználva segíteni fogjuk a klubot kiszolgáló háttércsapatot, hogy megfelelõen fel tudjanak készülni a túrájuk dél-afrikai állomásaira, és biztosítsuk, hogy a csapat a 2012/2013-as szezonra is sikerrel tudjon felkészülni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!