Milanói klubok Anderson nyomában

Anderson nem sokat fejlõdött az Old Traffordon és a nyári átigazolási idõszakban állítólag a két milánói óriás, név szerint az Inter és az AC Milan csapata is le szeretné igazolni.


A brazil nemzetiségû játékos a Porto csapatától érkezett 30 millió euróért (25,6 millió font) 2007-ben ugyakkor, mint Nani, viszont míg a szélsõ kulcsjátékossá nõtte ki magát az Old Traffordon, addig a brazil játékmester nem abban az ütemben fejlõdött, ahogy azt õ elképzelte.
 
Lapértesülések szerint a United kész megválni a 24 éves játékosától 18,5 millió euró (15 millió font) ellenében, aki mindössze 10 Premier Leauge mérkõzésen szerepelt az elõzõ szezonban.
 
Az érdeklõdés már bebizonyosodott, és Anderson az igen kapós Kevin-Prince Boateng pótlása lehet.
 
"Anderson még nem szerepelt úgy, ahogy a klub remélte" - mesélte a Goal.com-nak egy forrás. "Az Inter és az AC Milan érdeklõdik a játékos iránt és a United hajlandó lenne bele menni az üzletbe - egy megfelelõ ajánlat ellenében."
 
 
Anderson pályafutását sérülések akadályozták eddig. Debütáló évében 24 bajnoki találkozót játszott Sir Alex Ferguson kezei alatt. A 2009/10-es szezon nagy részét, illetve a 2010-es világbajnokságot a bal térdében diagnosztizált keresztszalag szakadás miatt ki kellett hagynia.
 
Legutóbb a 2008-as nyári olimpiai játékokon képviselte a nemzetét Pekingben, ahol a brazilok 23 év alatti csapatával nyert bronzérmet.
 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!