Csapattársai szerint Modric váltani fog

Luka Modric válogatottbeli csapattársai, Vedran Corluka és Darijo Srna szerint nagy esély van arra, hogy a játékos ezen a nyáron elhagyja a Tottenham csapatát.


Vedran Corluka nem számít a középpályás maradására és szerinte a Manchester United tökéletes választás lehetne a Tottenham után. 
 
A védõ, aki az elõzõ szezon második felét a White Hart Lane-tõl távol, a Bayer Leverkusennél töltötte kölcsönben úgy véli, hogy mivel a Spurs nem indulhat a jövõ szezonban esedékes Bajnokok Ligája sorozatban, így a horvát csapattársa távozni fog eddigi kenyéradójától.
 
"Mindannyian tudjuk, hogy Lukát nagyon nehéz lesz a megtartania a Spursnek, mert a következõ szezonban nem indulhatunk a Bajnokok Ligájában" - nyilatkozta Corluka a The Sun-nak.
 
"Luka az egyik legjobb játékos a világon és az fajta futballista, aki a legnagyobb sorozatokban szeretne játszani."
 
"Nem sikerült kvalifikálni magunkat a következõ szezonbeli Bajnokok Ligájára annak ellenére, hogy a negyedik helyen végeztünk a tabellán. Ez egy nagyon szerencsétlen helyzet."
 
Harry Redknapp távozása a White Hart Lane-rõl tovább növeli Modric esetleges eligazolását.
 
 
Továbbá egy másik válogatottbeli csapattársa, Darijo Srna szerint Luka Modric megérdemli, hogy a labdarúgás legmagasabb szintjén teljesítsen és hogy elérje azt a szintet, távoznia kellene a Tottenham csapatától.
 
A hírek szerint a Chelsea a tavalyi év után még mindig szívesen megszereznék a játékost, ám immár a Manchester United is képbe került, akik szívesen az Old Traffordra csábítanák Modricot.
 
Srna megérti, miért is olyan kedvelt a 26 éves csapattársa, aki az egyik legjobb középpályás a világon. A védõ szerint csapattársa Premier League bajnoki címre esélyes csapatnál vagy akár a spanyol bajnokság top csapatainál is megállná helyét.
 
"Posztján a világ egyik legjobbja" - mondta Srna.
 
"Passzolási képessége hihetetlen. Nem is az a képessége, hogy gólpasszokat ad, hanem ahogyan átadásaival össze tudja zavarni az ellenfeleket."
 
"Aranylabdát is megnyerhetné, ha egy nagyon nagy klubnál játszana, mindig ezt mondtam neki."
 
"A Chelsea akarja, a Manchester United szintén, de Luka Spanyolországban is ragyogna."
 
"Nehéz helyzetben van most. Tisztelem a Tottenhamet, nagyszerû játékosaik vannak, de egy olyan klubról beszélünk, mely soha nem lesz Anglia bajnoka."
 


SkySports, MEN Media

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!