Park üdvözli Kagawa leigazolását

Ji-Sung Park mindenben támogatni fogja Shinji Kagawat, hogy az õ általa megkezdett úton futhasson be egy újabb sikeres ázsiai karriert az Old Traffordon.


Park tudja milyen érzés megfelelni a várakozásoknak Európában, hiszen õ volt az elsõ koreiai játékosa a Unitednek, amikor 2005-ben megérkezett a PSV csapatától.
 
Ehhez hasonlóan, Kagawa is a Vörös Ördögök legelsõ japán válogatott játékosa lesz, és õ is egy másik európai klubcsapattól, név szerint a Borussia Dortmundtól érkezik.
 
"Tudok róla, hogy a United leigazolta Kagawat és nagyon boldog vagyok emiatt, mert az õ leigazolásával egy nagyon tehetséges játékost szereztünk" - mondta a JS Alapítvány rendezvényén Park.
 
"A Manchester United egy óriási klub, amely minden szezonban új, világklasszis játékosokat igazol. Reményeim szerint Kagawa képes lesz megmutatni a következõ szezonban, hogy mire képes, de azt hiszem, hogy ezért õ maga is mindent megtesz majd."
 
 
Kagawa és a másik új fiú, Nick Powell megszerzésével még jobban megduzzadt a Vörös Ördögök középpályája, de Park készen áll harcolni a helyéért.
 
"A csapatba kerülésért alapvetõen versenyhelyzet van, de ez nem számít, hiszen én alapvetõen versenyzõ típus vagyok" - mondta.
 
"Mi egy csapat vagyunk és jómagam csak arra szeretnék összpontosítani, hogy minél jobb teljesítményre legyek képes."
 
"A szezon kezdet elõtt egy hónapra nyári túrára megyünk a csapattal, ezek a mérkõzések remélhetõleg segíteni fognak számomra, hogy feltudjak készülni az új idényre. Mint mindig, amikor egy új szezon kezdõdik, akkor eltökélt szándékom, hogy javítsak a játékomon."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!