Nyári szünet Kagawának

Shinji Kagawának fel kell frissülnie és készülhet a következõ szezonra azok után, hogy végül Japán úgy döntött, nem nevezik õt az olimpiai csapatba.


Korábban olyan hírek jelentek meg, miszerint a 23 éves játékos egyike lesz a három lehetséges túlkoros labdarúgónak az Egyesült Királyságban megrendezendõ ötkarikás játékok során.

Azonban a leendõ United középpályás kimaradt a csapatból, ami azt jelenti, hogy a keddi, Ausztrália elleni világbajnoki selejtezõ után már nyári pihenését kezdhette.

A japán szövetség technikai igazgatója, Hara Hiromi ezt mondta: "Kagawa egyik meghatározó tagja a japán felnõtt válogatottnak és szinte biztos, hogy a világ egyik legnagyobb klubjához csatlakozik majd."

"Arra a következtetésre jutottunk, ha nem adunk elég pihenõt neki, az nem jó sem a jövõjét illetõen, sem a mi utolsó világbajnoki selejtezõnkre nézve."

 


"Beszéltem Kagawával és elmondtam neki, nem lesz kiválasztva. Van más tehetséges és fiatal támadó játékosunk, akikre számítunk."

Kagawa a Borussia Dortmundtól a Unitedhez kerül, amint átmegy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton és megkapja munkavállalási engedélyét.

Elsõ pályára lépésére a Vörös Ördögöknél a július közepén Dél-Afrikában sorra kerülõ felkészülési sorozat alatt kerülhet sor.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!