Bale is kiszemelt?

A Manchester Evening News ma arról számolt be, hogy a Manchester Unitednél abban reménykednek, sikerül kihasználni a Harry Redknapp távozása miatti zûrt a Tottenhamnél és a nyáron sikerül megszerezniük a Gareth Bale-t.


Redknapp tegnap reggel került utcára annak ellenére, hogy csapatát a negyedik helyig vezette a legutóbbi bajnokságban, bár mivel a Chelsea a BL döntõben legyõzte a Bayern Münchent, így a Spurs nem vehet részt jövõre a legrangosabb európai kupasorozatban. Mindezen események miatt pedig egyáltalán nem biztos, hogy az észak-londoni alakulat képes lesz megtartani legnagyobb sztárjait.

Luka Modric úgy néz ki, elhagyja a klubot, rá is kivetette hálóját a United és most Gareth Bale jövõjével kapcsolatban is kétségek merültek fel. A Manchester Evening News szerint a Vörös Ördögök arra készülnek, hogy lecsapnak a walesi játékosra.

Bale maga is elismerte az elõzõ szezonban, hogy a Bajnokok Ligája szereplés hiánya miatt erõs a kísértés, hogy távozzon, a hét elején pedig az ügynöke jelentette ki, probléma, hogy nem indul a Spurs a BL-ben.

 


Az elmúlt egy év során erõsen kapcsolatba hozták a szélsõt a Barcelonával, ám a Spurs olyan magasra árazta be a játékost, hogy a katalánok minden bizonnyal inkább a Valenciában szereplõ Jordi Albára összpontosítanak.

Ez pedig a United elõtt nyithatja meg az utat, bár ez esetben a Manchester Cityvel is szembe kerülhetnek. A United igen aktív volt az átigazolási piacon, hiszen megszerezték Shinji Kagawát és a Crewe fiatal tehetségét, Nick Powellt, azonban Bale igen magas ára még megfontolás tárgyát képezheti Sir Alex Fergusonnál, aki emiatt lehet más irányba tekint.

Leighton Baines is a United radarjában van és egy esetleges potenciális lépést segítene, ha David Moyes lenne az új Spurs menedzser.


Givemefootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!