Smalling a gyógyulás útján

A Manchester United 22 éves védõje reménykedik, hogy újra bevethetõ állapotba kerül a 2012/13-as szezonrajtra .


Chris Smalling az utolsó elõtti fordulóban szerzett ágyéksérülést, amikor is a Uniteddel 2:0 arányban nyertek a Swansea ellen, ezzel a sérüléssel végleg elszállt az esélye, hogy bekerüljön az angolok 2012-es EB-keretébe.
 
Az egykori Fulham játékos rehabilitációja a megfelelõ ütemben halad és nagyon reméli, hogy bevethetõ állapotba kerül addigra, amikor is a Vörös Ördögök ismét elindulnak, hogy visszaszerezzék a bajnoki címet a rivális City-tõl.
 
Smalling a következõket mondta: "Nem volt a legjobb idõszak amikor megsérültem, viszont már együtt szoríthatok a többiekkel az angolokért. Jelenleg rehabilitációra járok és nagyon jól érzem magam. Reményeim szerint a szezon kezdetére visszatérhetek."
 
 
Smalling is szívesen ott lett volna a pályán, amikor a City-vel csatáztak a bajnoki címért, de õ az oldalvonal mellõl figyelte az eseményeket, ahogy a bajnokság utolsó napján a rivális drámai módon kaparintotta meg a PL-serleget.
 
Az angol védõ hozzátette: "Ez mindannyiunk számára szívszorító érzés volt, de ebbõl fogunk erõt meríteni. A következõ szezonban harcolni fogunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy visszaszerezzük a bajnoki címet a City-tõl."
 


soccernet.espn.go.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!