O'Shea is hosszabbít

Sir Alex Ferguson komoly lépéseket tervez, hogy sztárjait az Old Traffordon tartsa: ezúttal John O’Shea kapott egy 16.5 millió fontos ajánlatot.


Nem sokkal az után, hogy Wayne Rooney és Patrice Evra is hosszabbított, ezúttal John O’Shea írhat alá újabb 4 évre. Heti 80.000 fontos fizetése szerénynek nevezhetõ Rooney 250.000 és Evra 100.000 fontos bére mellett, de a 29 éves játékos nem panaszkodik. Rövid idõn belül ez a harmadik szerzõdéshosszabbítás, ami esedékessé válhat, így a szurkolók megnyugodhatnak, nem kell aggódniuk a Manchester City fenyegetésétõl.

 


 

David Gill ügyvezetõ igazgató korábban már nyilatkozott a fizetések kapcsán: „A mi politikánk szerint a fizetésekre maximum a forgalmunk 50%-t, de inkább kevesebbet szeretnénk fordítani. Úgy gondoljuk, ehhez tartani is tudjuk magunkat, továbbá a klubhoz tudunk csábítani szükség esetén sztárokat. Ez egy ésszerû üzleti modell, más klubok máshogy csinálják, de ez mindenkinek a saját dolga.”
 

Fergusonnak azért cselekedett éppen most, mert O’Shea szerzõdése 1 év múlva lejár, de nem csak az ír játékos, hanem vélhetõen a brazil Anderson is hamarosan új kontraktust fog kapni Rooney és Evra hosszabbítása után.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!