Transzfer Center 2012. július 01-08

Park Ji-Sung iránt a Queens Park Rangers érdeklõdik.


2012. július 7.

A Click-Manchester értesülési szerint a Queens Park Rangers együttese a Manchester United középpályása, Park Ji-Sung iránt érdeklõdik. Az Eat Sleep Sport arról számolt be, hogy a QPR 5 millió fontos ajánlatot készül tenni a dél-koreai játékosért. A QPR menedzsere, Mark Hughes nagy csodálója a 31 éves középpályásnak. Park elõzõ szezonja elég keményre sikeredett, hiszen csak 10 Premier Leauge találkozón szerepelt, és a japán Shinji Kagawa érkezésével nagy esély van arra, hogy a United elfogadja az érte érkezett ajánlatot.


2012. július 6.

Az Everton menedzsere a The Daily Star-nak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy a United állítólag le szeretné igazolni Leighton Bainest és Marouane Fellainit. "A mi játékosaink iránt gyakran érdeklõdnek, hiszen nagyszerû futballistákról beszélünk, viszont nem szeretnénk könnyen oda adni õket senkinek és igyekszünk megtartani és felépíteni egy ütõképes csapatot belõlük" - mondta David Moyes. "Természetesen elkerülhetetlen, hogy a játékosokat elveszítsd újra és újra, de a futballistáink zöme itt marad, de ennek ellenére is megpróbáljuk felvenni a versenyt és azon dolgozunk, hogy tovább fejlõdjünk."
 

 

A hírek szerint a Manchester United csapata érdeklõdik a Newcastle United középpályás, Cheick Tiote iránt. A The Daily Express úgy értesült, hogy Sir Alex Feeguson szívesen látná a Unitedben a Szarkák játékosát. Ebbõl következik, hogy a Vörös Ördögök menedzsere egybõl két játékosát, név szerint Demba Ba és Tiote párost is elhozná a Toon-ból. Sir Alex Ferguson állítólag már régóta figyeli a csatárt és a középpályást és a hírek szerint jelenleg is azon dolgoznak, hogy megszerezzék õket.
 

Ezekiel Fryers a héten a Tottenham csapatához kerülhet. A 19 éves játékosnak június végével lejárt a szerzõdése a Manchester Unitednél és úgy tûnik nem kíván hosszabbítani, hanem inkább a White Hart Lane-re költözik. A United 4 millió fontot szeretne az igen nagyra tartott tehetségért, a Spurs azonban csak a felét fizetné. A The Sun értesülése szerint Sir Alex Ferguson ezért kész független bíróság elé vinni az ügyet, hogy döntés szülessen. Fryers már a harmadik ígéretes fiatal, aki elhagyja a Unitedet Ravel Morrison és Paul Pogba után.
 

 

2012. július 5.

 

A Santos elnöke, Luis Alvaro Ribeiro a Sambafootnak adott interjújában árulta el, hogy elismeri azt, hogy több klub is érdeklõdik Paulo Henrique Ganso iránt, ezen kivül más brazil játékost is szívesen vinnének olyan nagy csapatok, mint például a United is. "Nem csak Neymar-t szeretnék elvinni tõlünk" - kezdte az elnök. "Az összes többi játékosunk iránt is nagy az érdeklõdés, köztük van Ganso is, aki elõtt nyitva áll az ajtó, ha megfelelõ ajánlat érkezik érte. Ha Ganso el szeretné hagyni a klubot és megfelelõ érdeklõdést is mutatnak iránta, akkor mi készek vagyunk leülni a tárgyaló sztalhoz és meghallgatni az ajánlatokat."

A hírek szerint a Manchester United élénken érdeklõdik a brazil tinédzser, Lucas Moura iránt. A fiatal játékos már 80-szor lépett pályára a Sao Paulo színeiben és Sir Alex Fergusonnál azután került szóba az esetleges leigazolása, miután kiderült, hogy Nani nem fogadta el a klub által felajánlott szerzõdéshosszabítást. Brit lapértesülések arról számoltak be, hogy a United képviselõket küldött ki Braziliába, hogy ezzel is megsürgessék a tárgyalásokat, miközben a Vörös Ördögök menedzsere is megbeszéleseket folytat a Glazer családdal, hogy a játékos megszerzéséhez szükséges pénzösszeget juttassák a rendelkezésükre.


A Daily Star értesülései szerint a Hull City menedszere, Steve Bruce a 2012/13-as idényre kölcsön szeretné venni a Manchester United kapusát, Ben Amos-t. 

 

 


 


2012. július 4.

 

"Itt akarok maradni az FC Porto-nál. Boldog vagyok és nagyon örülök, hogy ebben a klubbal folytathatom továbbra is a pályafutásom. Amikor szóba hoztak engem a Manchester Uniteddel, akkor én semmit sem tudtam az ügyrõl" - nyilatkozta James Rodriguez.

A portugál lapok szerint a Benfica együttese azon gondolkodik, hogy ajánlatot tegyenek-e a Manchester United középpályása, Andersonért. A brazil játékos Paul Scholes hosszú távú pótlása miatt igazolták le a Vörös Ördögök 2007-ben, de az elõzõ szezonban mindössze 8 találkozón lépett pályára, hiszen sérülésekkel küzködött.

 

Nani tisztázni szeretné jövõjét az elkövetkezendõ két hét során. A 25 millió fontra taksált szélsõt a Manchester United kész eladni, miután a játékos elutasította a klub szerzõdés hosszabbítási ajánlatát. Nani szívesen maradna, de nem biztos abban, hogy a klub is így gondolja ezt. A SunSport értesülései szerint a Vörös Ördögök készek voltak arra, hogy a portugál jelenlegi, két év múlva lejáró szerzõdését meghosszabbítsák és a heti 90 ezer fontos bérét megemeljék 30-40 ezer fonttal, azonban a játékos ennél többet akart. A United pedig azonnal leállította a tárgyalásokat még úgy is, hogy Nani ügynökei késõbb lejjebb vitték az igényeket. Mivel az Európa-bajnokságon is szerepelt, így a szélsõ nem utazik el a csapattal a felkészülési túrára, ám még mielõtt a csapat elindulna Dél-Afrikába 12 nap múlva, Nani szeretné lezárni az ügyet David Gillel és Sir Alex Fergusonnal.

A szenegáli Le Ral forrásai szerint a United kész ajánlatot tenni a Newcastle United két játékosáért, Demba Báért és Johan Cabaye-ért. A hírek szerint a Vörös Ördögök 25 millió fontot is adnának a két játékosért még úgy is, hogy Papiss Demba Cisse érkezésével Ba gólérzékenysége erõsen visszaesett. Sir Alex Fergusont lenyûgözte Cabaye januári produkciója, amikor a Newcastle simán, 3-0 arányban átgázolt a skót menedzser csapatán. A hírek szerint Báért a Liverpool is érdeklõdik.

 

 

 

2012. július 3.

A Galatasaray elnöke, Unal Aysal eltökélt szándéka, hogy Dimitar Berbatovot leigazolja a nyár folyamán. A bolgár Gol.bg internetes portálnak a következõket nyilatkozta az isztanbuli klub fõnöke: "A bolgár játékos nagyszerû választás lenne a támadó sorba. Azt szeretném, ha csatlakozna hozzánk, de természetesen az edzõ Fatim Terimé az utolsó szó ebben az ügyben."

2012. július 2.

 

A Click-Manchester arról számolt be, hogy a Gremio elnöke, Paulo Odone elmondta, hogy állítólag a Manchester United középpályása, Anderson nyáron csatlakozni szeretne hozzájuk. A brazil játékos mérlegelte az Old Trafford-i jövõjét, miután az elmúlt 18 hónap elég rosszul akakult a helyzete a Unitednél. Továbbá nagy szerepet játszik a döntésében, hogy a hírek szerint a Vörös Ördögök a futballistát bele szeretnék vonni az FC Porto játékos, James Rodriguez átigazolási üzletébe.

 

Olasz lapértesülések szerint Paul Pogba a hét folyamán a Juventus csapatához kerülhet. Miután vasárnap lejárt manchesteri szerzõdése, a játékos szabadon igazolhatóvá vált és a hírek szerint hamarosan az olasz bajnokhoz kerülhet.

 

 

2012. július 1.
 

 

A hírek arról szólnak, hogy a Manchester United csapata is érdeklõdik az FC Porto ásza, Joao Moutinho iránt. A Daily Star értesülései szerint Sir Alex Ferguson jó ideje figyelemmel követi a portugál középpályást. Állítólag a Spurs új menedzsere, Andre Villas-Boas is szívesen leigazolná a távozni készülõ Luka Modric helyére a játékost ezen a nyáron. Azonban köztudott, hogy többek között Fergusonnal, a Manchester City-vel, a Chelsea-vel és a Liverpool együttesével is meg kell küzdenie a futballista játék jogának a megszerzése érdekében.

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!