Cole és Lingard szívesen menne kölcsönbe

A United két ígérete, Larnell Cole és Jesse Lingard is nyitottak, hogy kölcsönbe kerüljenek a szezon során, amivel tovább fejlõdhetnének.


A 2011-es ifjúsági FA Kupa gyõztes páros kulcsszerepet vállalt Warren Joyce csapatának sikerében, akik végigsöpörtek a tartalékok szintjén mindent megnyerve és már olyan találgatások láttak napvilágot, hogy számos játékos közül õk lehetnek a legújabbak, akit Sir Alex Ferguson nevelt ki.

Valószínûleg nem kevés érdeklõdõ lesz a két élénk szélsõ iránt - akik az év tartalék játékosa díjra is nevezve voltak -, amennyiben zöld utat ad a United a kölcsönadásnak.

"Beszéltem Sir Alex Fergusonnal és azt mondta, majd meglátjuk, mi történik, amikor visszajövök a felkészülési szezonra. Ha készen fogok állni rá, akkor kölcsönbe megyek" - mondta Lingard.

"A tartalékok között is sokat fejlõdtem. Eredetileg nem akartam kölcsönbe menni annak ellenére, hogy jó tapasztalat lenne, mert hiányoznának a srácok. De vannak olyan dolgok, mint ahogy fõzni sem tudok, amiktõl függetlenítenem kell magam és meg kell tudnom, hogyan lehet felnõni, úgyhogy jó tapasztalat az nekem, ha kölcsönbe megyek."

 


Cole - aki sérülés miatt kimaradt az angol U19-es válogatottból, mely Európa-bajnokságon szerepel - szintén azt szeretné, hogy pályafutása ezen szakaszában egyre többet szerepeljen az elsõ csapatban.

"Jó tanulni és egy kis ízelítõt kapni a Unitedbõl" - mondta Larnell. "De játszani szeretnék és remélhetõleg ha majd a következõ szezonra visszatérek, fogok is játszani. Azt is szeretném, hogy tapasztalatot szerezzek kölcsönben."

"Úgy tervezem, hogy kölcsönbe megyek, hogy minél nagyobb tapasztalatot szerezzek."

Sir Alex is utalt rá, hogy a tavalyi tartalékok közül számos játékos kerülhet kölcsönbe, míg Warren Joyce megerõsítette azt is, hogy Michael Keane biztosan egyike lesz ezen játékosoknak.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!