Antonio méltó jutalma

Antonio Valencia a tökéletes ember arra, hogy viselje a United ikonikus hetes mezét. Ezt Gary Neville, a szélsõ egykori csapattársa mondta.


 A mez Michael Owen nyári távozását követõen viselõ nélkül maradt rövid igeig, miközben a múltban olyan játékosok hordták, mint Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham vagy éppen Cristiano Ronaldo.

Mint szerdán kiderült, Antonio Valencia kérte, hogy viselhesse az ikonikus mezt és Gary szerint az equadori méltó lesz a hetes számú mezre.

"Fantasztikus igazolása volt õ a Unitednek és teljes mértékben megérdemli a hetes mezt" - mondta a korábbi csapatkapitány a hivatalos oldalnak.

 


"Miután 1-2 évig játszottam mellette, azt kell mondjam, egy zseniális focista, különösen jó volt mögötte játszani jobb bekként. A megfelelõ dolgokat teszi a megfelelõ idõben, visszazár, amikor nincs nálunk a labda, remek beadásokra képes és meg tudja verni örzõjét."

"Nagyon örültem, hogy szerzett pár gólt az elõzõ szezonja során. Talán az egyetlen terület, ahol javulnia lehetne. Csodásan lõ és nyomás alatt is nyugodt marad. Szeretném látni, hogy 10-15 gólt szerez egy szezonban - több, mint képes erre!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!